Elegance Chanel manikīrā

Brenda lietas jau sen ir īstu modes fanu rādītāji, iekārdināti kvalitatīvās un skaistās lietās. Modē jau sen ir iekļauta slaveno dizaineru mājas nosaukumu apzīmēšana visvairāk negaidītās lietās no skaistumkopšanas industrijas.

Protams, tik labi pazīstams zīmols kā Chanel netika ignorēts. Šodien katrai meitenei ir iespēja pateikt, ka viņa nēsā Chanel … uz viņas nagiem! Jūsu uzmanība tiek pievērsta nagu laka Chanel dizainam, kas parāda jūsu mīlestību pret tik slavenu zīmolu un jūsu garšas daudzveidību.

Lasi arī: Kāpēc vīrieši zaudē savas mīļākās sievietes?

Kas ir Chanel dizains? Cik tieši tas ir iemiesots manikīrā? Atbildes uz šiem jautājumiem var atrast zemāk Apskatot izvēli fotogrāfijas nagu-art, kas parāda piemērus manikīram veiktam ar Chanel dizainu.

Pirmkārt, kāda veida zīmols būs Chanel, ja mēs neizmantosim jūsu manikīrā slaveno emblēmu?

Vispirms definēsim krāsu. Klasiskā melnā un baltā tēma ir ne tikai klasiska krāsu kombinācija, bet tajā izmantotās krāsas ir tradicionālas Chanel firmas zīmei. Ierobežoties tikai baltu un melnu nagu laku nav obligāti. Klasikām jūs vienmēr varat pievienot jauninājumu. Piemēram, mūsu krāsu palete ar zeltainu laku neizjauks dizainparauga harmoniju. Eksperimentējiet! Galu galā, tas ir jūsu manikīrs, kas personīgi atspoguļo jūs, jūsu stila izjūtu un noskaņojumu.

To iespējams neierobežot tikai ar lakām. Uzlīmes ar Chanel logo, kristāliņi un visu veidu akmeņi, pievienos šiku un eleganci jūsu nagu mākslai. Jūs interesē Chanel dizains, un jūs vēlētos, lai tas būtu uz jūsu nagiem? Tad mēs piedāvājam detalizētu instrukciju, kas apraksta visu procesu pakāpeniski.

Izveidot stilīgu Chanel nagu mākslu pašrocīgi

Mēs esam sagatavojuši jums meistarklasi, kas palīdzēs jums uzzināt, kā veidot Chanel manikīru jūsu nagos. Nagu māksla tiks izgatavota trīs krāsās, kā minēts iepriekš: melna, balta un zelta. Šī kombinācija izskatās ļoti eleganti, dārgi un stilīgi.

Sāksim! Vispirms ir nepieciešams sagatavot nagus dekorēšanai. Nav svarīgi, vai esat izvēlējies vienu no tradicionālajiem nagu kopšanas veidiem, vai arī nolēmis eksperimentēt ar japāņu vai brazīliešu manikīru. Kad esat gatavs izstrādāt dizainu, sāciet ar nagu pārklājumu.

Lasi arī: Maska matu augšanai.

Chanel dizaina bāze ir balta laka. Uzmanīgi uzklājiet to divos slāņos tā, lai tā vienmērīgi novietotos uz visas nagu plāksnes. Uzgaidiet, līdz laka nožūst, pretējā gadījumā dizains izplūdīs un turpināsies nākamajā posmā.

Paņemiet laku melnā krāsā un uzvelciet līniju uz baltās nagu lakas pārklājuma, kas aptver vienu trešdaļu nagu. Jūs varat krāsot vairāk vai mazāk, ja jūs vairāk iespaido ar citu krāsu attiecību. Melnā laka arī jāuzklāj 2 slāņos tā, lai krāsa būtu piesātināta. Tāpat ņemiet vērā, ka laulības pirksta krāsa var atšķirties. Galu galā, uz tā atrodas mūsu dizaina pamats – Chanel rasējums. Tādēļ, parasti, noņemiet divas trešdaļas naga.

Tad jums būs nepieciešams uzzīmēt restītes ar melno laku uz atlikušās baltās katra naga daļas. Lai to izdarītu, vislabāk ir izmantot speciālu krāsu, ko sauc par līnijpārvadātāju vai standarta plāna ota nagu mākslai. Esiet ļoti uzmanīgs, piemērojot sietu – tam jābūt skaidram, velciet taisnu līniju.

Visticamāk uz ādas pēc restītes uzklāšanas paliek melnas līnijas. Atbrīvoties no tiem ir ļoti vienkārši, izmantojiet īpašu otiņu, iepriekš samitrinātu nagu lakas noņēmēja šķidrumā. Ja nav tādas otiņas, varat izmantot parasto vates tamponu.

Visbeidzot, pārejam pie mūsu zelta lakas. Izvēlieties plānu otiņu zīmēšanai, tāpat kā restīšu gadījumā. Jāuzzīmē vissvarīgākais mūsu dizaina elements – uzņēmuma logotips Chanel. Sāciet ar figūras pamatni. Jums vajadzētu būt kāda veida iegarena ovāla ar asiem galiem, kā parādīts attēlā. Pateicoties šai pieejai, pēc logotipa pakāpeniskas rasēšanas, jums nevajadzētu rasties problēmām ar attēla uzzīmēšanu.

Lai pabeigtu zīmola Chanel nosaukumu, jums ir nepieciešams turpināt loka darbību ovāla galos, lai jūs saņemtu divus krustotus burtus “C”, kas harmoniski izskatās uz melna fona. Skaidrai rasēšanai būs vajadzīga neliela apmācība un neliela prakse, bet tas ir tikai prasmju un laika jautājums. Šajā posmā jums nevajadzētu būt īpašām problēmām, lai gan tam būs jāpieliek pūles.

Lasi arī: Muzejs “Rīgas Jūgendstila centrs” aicina uz māmiņdienai veltītu bērnu rītu “Lielākais brīnums”

Jums jau ir Chanel manikīrs. Vēl var pievienot dekorus savam manikīram. Atkal izmantojot zelta laku, atdaliet balto un melno daļu ar plānu malu. Un kā pēdējais akords, uzklājiet nagiem nedaudz metāla spīdumu. Ar to jūsu nagi izskatīsies vēl dārgāki un skaisti. Un tagad jūsu manikīrs ir gatavs!

Lai gan pats manikīrs ir pabeigts, ir vēl viena lieta. Uzklājiet nobeiguma laku virsmai, lai aizsargātu savu manikīru, un tas priecēs jūs daudz ilgāku laiku. Papildus tam naga spīdums spīdēs, un tas palielinās jūsu nagu īpašību. Galu galā jums ir grezns dizains ar Chanel zīmolu, kuru novērtēs visi modes cienītāji.

Lai nostiprinātu iegūtās zināšanas ar šo soli pa solim instrukcijas, jūs varat skatīties meistarklasi, kas grafiski parādīs visus galvenos momentus radīšanai.

 

Avots: fabrikaydei.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment