Lielisks palīgs ikvienai sievietei – aplikācija/kalendārs fizioloģiskā cikla rādītājiem

1a

Zeltene.lv ik pa brīdim interneta dzīlēs atrod patiesi unikālus un labus produktus. Šoreiz vienu tādu atradumu vēlamies prezentēt arī jums. 

Šoreiz runa ir par mobilo aplikācija, kas ietver unikālu kalendāru – tas sevī  apvieno gan sievietes fizioloģiskā cikla rādītājus, gan astroloģiski noteiktus labvēlīgākos periodus grūtniecības plānošanai. Pat ja vēl nedomājat par bērniņa ieņemšanu un ģiemenes veidošanu, aplikācijā ir funkcijas, kas noderēs arī ikdienā! Tā ļaus jau laikus sagatavoties fizioloģiskā cikla pārmaiņām un periodiem.

Aplikācija ir BEZ MAKSAS un to iespējams lejuplādēt gan Android, gan iPhone tālruņu īpašniekiem (Windows phone šo aplikāciju neatradām)!

 

Ja lieto iPhone tālruni, tad aplikāciju lejuplādē, spiežot ŠEIT

Ja lieto Android tālruni, tad palikāciju lejuplādē, spiežot ŠEIT

 

———————————

p.s. Šīs aplikācijas lielākā pievienotā vērtība gan ir astroloģiski noteikto labvēlīgāko periodu noteikšana grūtniecības plānošanai. Labvēlīgākie ieņemšanas brīži tiek noteikti, analizējot sievietes dzimšanas kartes radītājus un konkrētās ieņemšanas dienas astroloģisko fonu – ņemot vērā planētu izvietojumu dzimšanas brīdī un precīzu planētu kustību vēlamajā ieņemšanas dienā. Tāpēc, lietojot aplikāciju, ļoti svarīgi norādīt precīzu dzimšanas laiku. Jo precīzāk būs norādīts dzimšanas laiks, jo precīzākas būs prognozes. Aplikācija ne tikai izskaitļo potenciāli veiksmīgākos mazuļa ieņemšanas brīžus, bet arī vēlamo mazuļa dzimumu un horoskopa zīmi. Tāpat tā nosaka no ģeogrāfijas skatu punkta labvēlīgākās ieņemšanas vietas, bieži ceļojošiem pāriem.

Leave a Comment