Lietas, kas virtuvē mūs cenšas nogalināt – uzmanies!

Virtuļu maizītes

Attēlu rezultāti vaicājumam “bagel cutting”

Brokastīs apļveida maizītes ir lieliska izvēle, tomēr tas nenozīmē, ka visi zina, kā to pareizi sagriezt. Tuvu 2000 cilvēki nonāk ārsta kabinetā pēc šīs maizītes griešanas mēģinājumiem. Lai pasargātu savus pirkstus nopērc speciālu nazi vai arī iegādājies jau sagrieztas maizītes.

Trauku mazgājamā mašīna

Attēlu rezultāti vaicājumam “dishwasher”

Mēs ļoti labi spējam novērtēt darbu, ko paveic trauku mazgājamā mašīna, tomēr tajā ir daudz dažādu bīstamu lietu, kas var apdraudēt, piemēram, tavu bērnu. Mazgāšanas laikā trauku mazgājamajā mašīnā plūst ļoti karsts ūdens un tur ir daudz asu priekšmetu – parūpējies par to, lai bērni netiek atstāti vieni tad, kad darbojas šī mašīna!

Plīts

Attēlu rezultāti vaicājumam “stove cooking”

Gandrīz vai puse ugunsgrēku mājās notiek gatavošanas dēļ – it īpaši tādos gadījumos, kad gatavojamais ēdiens tiek atstāts bez uzraudzības. Varbūt tas izklausās pavisam parastām briesmām, tas, ka visi par to zina, nenozīmē, ka cilvēki sāk no tā uzmanīties. Parūpējies par to, lai katlu vāki, cepeškrāsns cimdi, dvieļi un jebkādi plastmasas materiāli atrodas tālu prom no vietas, kur ir uguns. 

Tosteris

Attēlu rezultāti vaicājumam “toaster”

Tosteri ģenerē neticamu karstuma līmeni ļoti īsā laikā. Tosteru “kabatiņas” ir pietiekami platas, lai tajā ieietu tavu bērnu rociņas, tādēļ parūpējies par to, lai tosteris atrodas bērniem nepieejamā vietā.

Tīrīšanas līdzekļi

Attēlu rezultāti vaicājumam “cleaning products”

Tīrīšanas līdzekļi ir bīstami ikvienam. Dažos no tiem ir pilns ar dažādām ķimikālijām, kas ir ļoti indīgas. Centies labāk tērēt naudu videi draudzīgos tīrīšanas produktos un turi tos bērniem nepieejamā vietā.

Elektriskais mikseris

Attēlu rezultāti vaicājumam “electric mixer”

Tici tam vai nē, bet tam ir tik daudz spēka, lai tas salauztu tavus pirkstus. Vienmēr ievēro visus drošības noteikumus, pirms to lieto, kā arī, ja tev ir gari mati, tad noteikti tos sasien astē.

Švammes

Attēlu rezultāti vaicājumam “sponge kitchen”

Viena no baktērijām visbagātākajām lietām atrodas tieši blakus tavai izlietnei. Baktērijām švamme ir brīnišķīga mājvieta. Lai samazinātu baktēriju daudzumu, pēc švammes lietošanas reizēm centies to dezinficēt. To var izdarīt, pēc mazgāšanas ieliekot to mikroviļņu krāsnī uz vienu minūti. Tikai nemēģini mikroviļņu krāsnī bāzt sausas švammes – no tā var izcelties uguns!!

Avots: topratedviral.com

Leave a Comment