Lietas, ko nevajadzētu darīt, ja vēlies dzirdēt bildinājumu

Tu beidzot satiki savu sapņu vīrieti un liekas, ka labāk vairs nevar būt, bet tie ir tikai maldi. Šajā brīdī sākas attiecību sarežģījumi.

Jūs iesākat skaisti savas attiecības, kad viņš ir sapratis, ka tava sirds ir iekarota viņš pēkšņi paziņo, ka ir… precējies. Viņš tev mēģina iegalvot, ka šķiršanās ar sievu – ir tikai forumulitāte.

Lasi arī: Virtuves dārzs: svaigi garšaugi un dārzeņi pilsētā

Tev ir sāpīgi, taču tu apsver domu dot viņam pēdējo iespēju. Galu galā viņš ir labākais kas tavā dzīvē ir noticis. Tad tu sev uzdod jautājumu:«Vai tad tāds vīrietis var būt nepareizs?».

Diemžēl šādas situācijas ir ļoti biežas. Bieži šādi vīrieši izrādās tikai par Krā***kiem. Viņi zina kā pilnībā savu laulību noslēpt.

Viņš tevī nesaskatīs savu sievu, jo vienkārši vēlas tikai izklaidēties ar tevi. Ja tu šādi rīkojies, tad visticamāk viņš tevi nekad neapprecēs, arī ja saka pretējo.

Tu strīdies par sīkumiem

Ja tu savu vīrieti visu laiku bakstīsi un liksi darīt to ko tu vēlies, tad viņam ātri vien tas apniks un viņš sāks nožēlot, ka ir iepazinies ar tevi. Ja tu sāksi strīdēties par dažādiem nesvarīgiem sīkumiem, tad viņš var vienkārši klusējot no tevis aiziet un tu to pat nepamanīsi.

Lasi arī: Slavenības, kas piedeva krāpšanu

Tu nevēlies bērnus

Ja tu cītīgi uzstāj, ka tev nekad nebūs bērnu vai ka tev viņi nemaz nepatīk, tad tas ir liels rādītājs, ka vīrietis tevi nevēlēsies par sievu. Kam viņam sieva, kura nevēlas bērnus? Ja arī vīrietis nav uzsācis sarunu par bērniem, tad tici man – klusībā viņš cer kādreiz rokās turēs mazu zīdainīti, kurš būs no mīļotās sievietes.

Tu viņam neļauj izklaidēties

Ja attiecībās ir uzticība vienam pret otru, tad nebūs nekādu problēmu vīrieti palaist kopā ar draugiem atpūsties un nedaudz izklaidēties. Tu būsi pārliecināta, ka viņš sliktas lietas nedarīs. Ja šīs uzticības attiecībās nav, tad protams, sieviete sāks galvā izdomāt dažādas situācijas un rezultātā vīrietim neļaus doties pie draugiem.

Tu neesi viņa mamma, bet gan mīļotā meitene! Atver taču acis! Vīrietim ir jāļauj izklaidēties arī bez tevis. Nepiesien viņu pie neredzamās ķēdes, jo viņš ilgi to neizturēs un tevi vienkārši pametīs.

Lasi arī: Krūšturis – cik bieži tas ir jāmazgā?

Tu viņam nevelti pietiekoši uzmanības

Tu viņu nemaz neredzi. Tev ir pilnīgi vienalga viņš ir blakus tev vai nav. Ilgi nesatiekot viņu tu ar viņu pat nesasveicinies. Ar savām draudzenēm neiepazīstini. Ja arī iepazīstini, tad piemitini kādu sliktu frāzi, kas attiecas par viņu. Kā tu domā, cik gan ilgi viņš to visu pacietīs?

Dzīvojiet saticīgi!

Avots: revoulucija.eu

Leave a Comment