Slavenības, kas piedeva krāpšanu

Vai jūs varat piedot krāpšanu, aizmirst sāpes un sākt no jauna? Dažas slavenības to izdarīja!

Natālija Gvozdikova, Evgenijs Žarikovs

Šis aktieru pāris tika uzskatīts par parauga ģimeni: 37 gadus laulībā, mīlestībā un piekrišanā, ilgi gaidītais dēls. Bet 2005. gadā nejauši atklājās, ka Jevgēnijam ir ne pat mīļākā, bet otrā ģimene, kur arī ir bērni, meita un dēls. Jevgēnijam Žarikovam romāns ar žurnālistu Tatjanu Sekridovu sākās festivālā “Созвездие” un aktieris uzreiz brīdināja viņu, ka viņš sievu nekad neatstās, bet no bērnu aprūpes neatteiksies, un uzstāj, lai attiecības paliktu noslēpumā. Romāns ilga septiņus gadus, bet Tatjana greizsirdīgi pazvanīja Jevgēnija sievai un pastāstija par visu. Natālija Gvozdikova ļoti noskuma par ziņu (kā arī par to, ka žurnāliste šo stāstu izlika sabiedrības apspriedei), bet no paša sākuma bija noskaņota saglabāt ģimeni.

Lasi arī: Elegance Chanel manikīrā

Sergejs Žigunovs, Vera Novikova

Sergejs un Vera bija diezgan laimīga ģimene (21 gadu laulības!) Līdz brīdim, kad nesākās  “Mana burvīgā auklīte” seriāla filmēšana, kur daļa no stāsta bija romantiskais stāsts starp medmāsu Anastasiju Zavorotņiku, un ģimenes tēvu, Sergeju. Kinoromantika ļoti ātri pārtapa par īstu, un starp aktieriem uzliesmoja kaislība. Aplaupītajai sievai bija grūti – laikrakstu piepildīja ar filmas mīļoto pāri. Drīz, Sergejs un Vera izšķīrās, bet jaunā laulība nesekoja – attiecības ar Anastasiju beidzās. Kādu laiku Sergejs bija viens, un tad, pārdomāja visu, devās pie savas ex-sievas – lūgt piedošanu, un piedāvāt otro iespēju. Vera domāja un … vienojās, un pēc brīža bijušais vīrs un sieva devās uz reģistru.

Lasi arī: Lielisks manikīrs ar trafareti

Leonīds Agutins, Andželika Varum

Arī romantiskākajam pārim krievu estrādē nebija gludi. Pirms vairākiem gadiem presē bija fotogrāfijas no festivāla “Jauns Vilnis”, kur Agutins ar entuziasmu skūpstīja nepazīstamu bruneti. Andželika, uzzinot par to, nekavējoties atstāja Jūrmalu, Leonīds intervijā īsu komentēja par incidentu un devās pie savas sievas, lūgt piedošanu.

Lasi arī: Ko vīrieši mīl sieviešu manikīrā

Aleksandrs Nesterovs, Nonna Grišajeva

Šoreiz iemeslus greizsirdībai sniedza viņa sieva, aktrise Nonna Grišajeva. “Varšavas Melodijas” izrādes tūrē, kur Nonna bija Sočos, pamanīta, kaislīgi skūpstoties ar savu skatuves partneri, Dmitriju Isajevu (un ne tikai pamanīta – provokatīvs video nekavējoties tika publicēts internetā). Kolēģi piemetināja, ka attiecības Nonnai un Dmitriju, ir tālu no biznesa un, ka tie dod priekšroku pavadīt laiku kopā, ne tikai ceļa, bet arī Maskavā. Nonnas vīrs, Aleksandrs Nesterovs, izvēlējās ignorēt tenkas, un pāris samierinājās.

Lasi arī: Ielūgums uz nodomu protokola parakstīšanu Jēkabpils pilsētas pašvaldībā un svinīgu kapsulas iemūrēšanu Jēkabpils Tieslietu nama būvlaukumā

Romāns Kostomarovs, Oksana Domnina

Šodien Romānam un Oksanai ir noslēgtas laulības un divi bērni, bet viņu mīlestībai vajadzēja iet cauri izmēģinājumiem. Pāris bija kopā gandrīz septiņus gadus, jau bija meita, bet laulības priekšlikuma tā arī nebija, un vīlusies Oksana sāka “dienesta romānu” ar savu šova partneri “Ice Age” Vladimiru Jagiču. Laimīgie mīlnieki visur sāka parādīties kopā un runāt par mīlestību no pirmā acu skatiena, Romāns atturējās no komentāriem. Tomēr mazāk nekā pusgadu viss atkal mainījās: tā vietā, lai “Oksana + Vladimirs” atkal parādījās “Oksana + Romāns” kāzas, un tad otrs bērns.

Lasi arī: VIENOTĪBAS Saeimas frakcija: obligātās Vese***as apdrošināšanas ieviešana ir neapmierinoša, aicinās uz tikšanos Čakšu

Hillarija Klintone un Bils Klintons

Šis pāris kļuva par varoņiem, varbūt slavens visā mīlas pasaulē, nodevībā un nožēlojumos. 2001. gadā ASV prezidents Bils Klintons ir atstājis savu amatu, dēļ skandāla: izrādījās, ka vairākus gadus viņš izmantojot oficiālo pozīciju, bija seksuālas attiecības ar jauno interni, Moniku Levinski. Kad šis stāsts kļuva publisks, Hillarija nevairījās nostāties laulības pārkāpēja un savas ģimenes aizsardzībā. “Šī ir sazvērestība pret manu vīru,” viņa sacīja intervijā. Bet, kad uzradās pirmie neapgāžamie pierādījumi, un pēc tam Bila atzīšanās, Hillarijai bija grūti. Tomēr saruna par laulības šķiršanu tā arī neparādījās – ģimene – vispirms!

Lasi arī: Rīko diskusiju “Nodarbinātība Latvijā: vai mums pietiek darbinieku? “

Jennifera Garnere un Bens Affleks

Ko darīt, ja arī jūs esat lieliska aktrise, bet iegājusi ēnā, lai atbalstītu savu vīru, kas ir kļuvis daudz populārāks? Ko darīt, ja pēkšņi noskaidroji, ka, kamēr jūs rūpējāties par saviem trim bērniem, populārais vīrs rod mierinājumu aukles rokās? Jennifera Garnere vispirms patiesi mēģināja glābt ģimeni – pāris pat apmeklēja ģimenes konsultantu, bet, kad stāsts ar auklīti tika plaši izplatīts, viņa lūdza Benu atstāt māju. Tomēr pāris turpināja sazināties, pavada nedēļas nogali kopā (ar bērniem, protams), un pat laulības gredzeni palika viņu likumīgās vietās. Nesen pāris sāka atkal parādīties publiski.

Lasi arī: Kāpēc vīrieši zaudē savas mīļākās sievietes?

Viktorija Bekhema un Deivids Bekhems

Šim zvaigžņu pārim bija arī grūti laiki: ja vīrs ir populārs skaists cilvēks, tad noteikti būs meitenes, kas vēlas aizvilt viņa sievas laimi. 2004. gadā parādījās ziņas, ka Deivids izmainīja Viktorijai ar viņa palīgu Rebeku Lus. Tikai šajā periodā pāris pavadīja daudz laika atsevišķi: viņas vīrs – vairākās spēlēs Madridē, viņa sieva – tika ierakstīta Londonas mūzikas albuma ierakstos. Presē tika izvirzītas dažādas krāpšanas iemeslu versijas, bet Viktorija necēla paniku un palika mierīga, un pēc tam paziņoja, ka šis stāsts ir vienkārši smieklīgs, jo viņa un viņas vīrs pilnībā uzticas viens otram. Drīz pēc šī stāsta, starp citu, pārim bija trešais dēls.

Avots: fabrikaydei.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment