Lietas, ko nevajag glabāt mājās

Daudziem no mums ir vismaz viena lieta, kuras īpašnieks vairs nav dzīvs. Tas jo īpaši attiecas uz senlietām. Šādas lietas to pastāvēšanas laikā mainīja ne vienu vien īpašnieku. Bet vai senie objekti ir droši?

Neviens antikvariāta pārdevējs nepateiks, ka viņš pārdod lietu, kas atnesīs negatīvas un sāpīgas sajūtas vai radīs daudz nepatikšanu un ciešanu.

Tomēr ezoteriķi uzskata, ka lietas, kas saskarušās ar mirušā ķermeni, var būt bīstamas. Tas jo īpaši attiecas uz tiem priekšmetiem, kas bija tiešie “liecinieki” personas Nā*es gadījumam. Piemēram, pulksteņi vai rotaslietas.

Lasīt arī: Kas tad īsti ir astroloģija?

Ebrejiem ir skaidri noteikumi, kas attiecas uz mirušo īpašumu. Viņi apgalvo, ka pirmās 30 dienas pēc personas Nā*es pieskarties mirušā piederošajām lietām nedrīkst. Cilvēka dvēsele šajā laikā dzīvo pasaulē un var negatīvi uztvert personisko mantu zaudēšanu.

Visas reliģijas uzsver, ka pēc Nā*es ir nepieciešams nedaudz pagaidīt un neaiztikt mirušās personas lietas. Kāpēc senlietas var būt bīstamas? Vai varu attīrīt to enerģētiku? Un kādas lietas nekādā gadījumā nevar tikt glabātas mājā? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem ir atrodamas programmā “Mistisku noslēpumu izpaušana”.

 

 

Avots: m24.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment