Vienkāršs veids, kā kļūt bagātākam: Jeļenas Golunovas metode

Laime un labklājība – galvenais ikviena cilvēka sapnis, lai gan ne visi gūst panākumus. Bet Sibīrijas ragana Jeļena Golunova zina, kā piesaistīt veiksmi un bagātību.

Bieži vien, neskatoties uz visiem centieniem, mēģinājumi uzlabot dzīvi, cieš neveiksmi. Tas ir tādēļ, ka ikdienas pasaulē cilvēka enerģija ir izsmelta, un tā ir jāpapildina . Turklāt ir svarīgi enerģijas viļņus novirzīt pareizajā virzienā.

Lasīt arī: Lietas, ko nevajag glabāt mājās

Jeļena Golunova uzskata, ka talismani un amuleti var palīdzēt: aizsargā viņu īpašniekus no negatīvas ietekmes, kā arī piesaistīt viņam veiksmes un bagātības plūsmas .

Ekstrasence norāda, ka katrai lietai, kas mums šķiet pazīstama un ikdienišķa, ir spēks. Jebkuru objektu var pārveidot par amuletu: tam jādarbojas un jāatspoguļo tā spēks. To parasti dara cilvēki ar pārdabiskām spējām, bet ar nelielu piepūli to var izdarīt persona, kas nekontaktējas ar citu pasauli.

Kā pagatavot veiksmes amuletu

Jeļena Golunova uzstāj, ka amuletam vienmēr jābūt ar īpašnieku – tad viņa labvēlīgā ietekme būs nepārtraukta. Tāpēc kā amuletus labāk izvēlēties mazas lietas, kas saistītas ar jomu, kurā jums visvairāk nepieciešama palīdzība. Piemēram, lai nodrošinātu finansiālos panākumus un ģimeņu labklājību, būs piemērota amuletu monēta : tā kļūs par uzticamu amuletu un pozitīvas enerģijas vadītāju.

Lasīt arī: Kas tad īsti ir astroloģija?

Kā pagatavot šādu amuletu pašrocīgi? Pirmkārt, ir nepieciešama nopietna koncentrēšanās procesā. Aizdzen prom negatīvās domas, skaidri iedomāties, kā jūsu dzīve mainās uz labo pusi, un sakiet sev šos vārdus: “Monēta pie naudas, nauda manās rokās, labklājība – manā mājā.” Pēc tam lieciet monētu naudas makā un vienmēr to nēsājiet līdzi: tas dos labu veiksmi un iedvesmo jūsos uzticību. Protams, šāds talismans būs vājāks nekā speciālistu radīts amulets, tādēļ Sibīrijas ragana iesaka lūgt palīdzību no cilvēkiem ar īpašām spējām.

Monēta-amulets no Sibīrijas

Lasīt arī: Mīlestība un piebūrums – divi jēdzieni, kas nav saderīgi

Tie, kuri vēlas, lai naudas plūsma neapiet viņu apkārt, un ģimenes ligzda piepildās ar savstarpēju sapratni, Jeļena Golunova iesaka īpašus amuletus, monētas no Sibīrijas. Ekstrasence vairākkārt ir teikusi, ka viņas dzimtene ir viena no enerģētiski spēcīgākajām vietām pasaulē. Altajiešu mūku radītiem amuletiem ir milzīgs spēks: tie dod īpašniekam pozitīvu enerģiju un atņem negatīvo. Šāds amulets ir izveidots saskaņā ar veco tehnoloģiju atsevišķi katrai personai. Monēta, kas uzlādēta ar Altaja enerģiju , spēj celt mājas labklājību, un katrai mājsaimniecībai – panākumus jebkurā jomā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment