Lietas, ko sievietes noklusē

Vienmēr ir licies, ka sievietes ir daudz atklātākas par vīriešiem, taču viņas arī lielu daļas informāciju noklusē no sava vīrieša, kuru mīl.

Katrā sieviete ir kāda mīkla, kuru nespēj atklāt neviens vīrietis. Lai arī sievieti nav nemaz tik grūti saprast, taču lielākajai daļai sieviešu tas nemaz neizdodas. Šīs ir tās lietas par kurām klusē liela daļa sieviešu.

Lasi arī: 4 ieteikumi, lai pārī nebūtu strīdu par naudu

Mēs mīlam, kad mūs pārsteidz

Pilnīgi visas sievietes ir sajūsmā par pārsteigumiem, kaut dažas no viņām to noliedz. Sievietes vienmēr prātā neatmet cerību, ka viņu vīrietis viņām negaidot kaut ko uzdāvinās. Kaut arī vīrietis uzdāvinās viņām mazu šokolādīti, viņas par to tik un tā priecāsies.

Mēs baidāmies, ka vīrietim iepatiksies cita sieviete

Sievietes baidās, ka vīrietim var iepatikties viņas labākā draudzene, viņa kolēģe darbā vai vienkārši uz ielas ieraudzīta sieviete. Sieviete vienkārši baidās pazaudēt to, ko tik ļoti mīl.

Lasi arī: Virtuves dārzs: svaigi garšaugi un dārzeņi pilsētā

Mēs gribam iepatikties viņa draugiem

Lūk, par šo gan paklusēs visas sievietes un neteiks savam vīrietim. Ja šie draugi ir svarīgi tavam vīrietim, tad arī tev viņi ir tik pat svarīgi. Sieviete vēlas, lai viņa draugi redz cik tu esi laba, gan pret viņiem, gan pret savu mīlestību.

Šīs ir tikai dažas lietas par kurām sieviete klusē.

Avots: revolucija.eu

Leave a Comment