Lietas, ko tavs vīrs tev nekad nestāstīs

Viņš gultā ir garlaikots

Parasti precētu pāru seksuālā dzīve (it īpaši pēc bērnu piedzimšanas) paliek daudz neregulārāka. Jūs pārstājat eksperimentēt ar ko jaunu un interesantu – sekss kļūst par garlaicīgu rutīnu. Ja vien neesat tikpat iekarsuši kā senāk, tad viņš noteikti ir garlaikots.

Ko tu vari darīt? Vislabākais būtu atklāti aprunāties vienam ar otru – ja tev ir nojausma, ka viņš varētu būt neapmierināts ar to, kas notiek jūsu guļamistabā, tad runā. No vīrieša puses ir briesmīgi ko tādu slēpt, tomēr, iespējams, ka tavam vīrietim ir bail atzīties, jo viņš nevēlas tevi aizvainot. Pie tam – vai tad tev nepietrūkst vecie, labi gultas prieki, kas lika tavai elpai aizrauties?

Viņa vakari ar draugiem

Viņš, iespējams, vakaros pēc darba iet ar draugiem iedzert. It īpaši tad, ja tu savam vīram liec justies slikti par to, ka viņš mājās ir ieradies pārāk vēlu, visticamāk, ka viņš savas mazās iedzeršanas un satikšanās slēps no tevis. Ja viņam to nākas slēpt, viņš nejūtas tā, it kā attiecībās viņam būtu kāda teikšana.

Ko darīt? Jebkuram cilvēkam ir nepieciešams laiks ar draugiem – jūs nevarat visu laiku pavadīt tikai divatā – tavam vīrietim vajag atpūtu. Dari viņam zināmu, ka tev nav nekas iebilstams, ja viņš vēlas aiziet vakarā pasēdēt kopā ar draugiem.

Sieviete, ar kuru viņš darbā flirtē

Iespējams, ka viņš darbā koķetē ar kādu simpātisku partneri – viņš neko pret viņu nejūt, neko negribētu ar viņu, bet viņam vienkārši patīk flirtēt, tomēr viņš zina, ka, ja to uzzinātu tu, tad tu sajuktu prātā.

Ko tev darīt? Bieži vien nekaitīgs flirts nemaz nav tik nekaitīgs. Tas var būt sākums emocionālai vai fiziskai krāpšanai. Ja tev ir nojausma, ka viņš varētu darbā ko tādu darīt, tad lūdz, lai viņš to pastāsta. Ar laiku kaut kas šāds tiešām var kaitēt jūsu attiecībām – labāk piepildiet savas fantāzijas tikai jūsu starpā.

Viņš ir noraizējies

Vīrieši bieži cenšas nestāstīt sievietēm par savām raizēm – viņām jau tik un tā pietiek savu problēmu.

Ko tev darīt? Parādi savam vīrietim, ka esi cilvēks, kurš var uzklausīt viņa problēmas – parādi, ka esi ne tikai sieva, bet arī labākais draugs, uz kuru vienmēr var paļauties.

Avots: redbookmag.com

Leave a Comment