Lietas, kuras tu pārāk daudz analizē attiecībās

Ja jūs satiekaties tikai dažas nedēļas

1. „Man tu patīc” teikšana

Pateikt cilvēkam, ka tev viņš patīk, nevajadzētu būt problēmai. Sāksim ar to, ka tas jau ir tas iemesls, kādēļ jūs vispār tiekaties, tādēļ droši vien abi zināt, ka patīkat viens otram. Par to nevajag daudz lauzīt galvu – vienkārši saņemies un pasaki otram šos vārdus, un tie noteikti tiks novērtēti!

2. Plānu atcelšana

Ja tev ir uzradušies kādi neplānoti pienākumi laikā, kad esat sarunājuši tikties, nav vajadzīgas stundu domāt, ko viņš par tevi padomās un kā tas izskatīsies, ka atcelsi jūsu plānus. Vienkārši piezvani, atvainojies un viss! Ja viņam esi svarīga, viņš noteikti to pilnībā sapratīs.

3. Saki, ko tu vēlies!

Saki viņam, kādu filmu vēlies redzēt, uz kādu restorānu vēlies iet, kādā bārā vēlies vakarā atpūsties. Labs vīrietis vēlas sievieti ar labu gaumi. Jūties brīvi, sakot, kā tu vēlies pavadīt laiku kopā ar viņu – pie tam, tas palīdzēs arī viņam pašam!

Ja jūs tiekaties jau vairākus mēnešus

1. Runā par nākotni

Ja tiekaties jau ilgāku laiku, tev nebūtu jāuztraucas par to, ka vēlies nākotnē savu dzīvi saistīt ar šo cilvēku. Ja nākotnē redzi sevi ar bērniem un kāzu kleitā, tu to droši vari viņam teikt. Ja viņam būs nopietni nodomi attiecībā uz tevi, viņš būs tikai priecīgs, ka vēlies to visu kopā ar viņu – bet, ja viņš to nepieņems, tad zināsi, ka attiecības nekur tevi neaizvedīs.

2. Droši labo visu, ko vien vari salabot

Tev nav viņa klātbūtnē jātēlo nevarīga sieviete, lai tikai celtu viņa pašapziņu. Ja tev padodas nodarboties ar vīrišķīgām lietām, vari to droši darīt – mūsdienās vīriešu to novērtē arvien vairāk!

3. Iepazīstināšana ar ģimeni

Vīrietim patiesībā ir patīkami satikt tavu ģimeni – redzēt, no kurienes tu nāc un kā esi dzīvojusi bērnībā. Lai arī cik satraucies būtu tavs draugs par tikšanos ar tavu tēvu, tas ir to vērts – tas arī nostiprinās jūsu pašu attiecības!

 

Avots: www.marieclaire.com

Leave a Comment