Limfas attīrīšana – padomi, kā to izdarīt mājas apstākļos, ja ir limfātiskās sistēmas darbības traucējumi

Lai uzzinātu pirmo soli, spied pogu atpakaļ uz raksta pirmo lapu

2.  Nākamo soli veiciet pēc stundas. Vienai ēdamkarotei “Enterosgel” uzdzeriet pa virsu glāzi ūdens.

Ēst drīkst tikai divas stundas pēc procedūras.

Šādu attīrīšanas kursu ieteicams veikt divas nedēļas. Tik vienkāršas darbības palīdzēs uzlabot ādas stāvokli, pazudīs alerģijas, hroniskas saslimšanas, normalizēsies spiediens un uzlabosies kuņģa darbība. Lakricas sakne palīdzēs no limfas “izdzīt” visas kaitīgās vielas, aizvadot tās uz zarnām.

Sākotnēji limfas attīrīšanas procedūra var saasināt dažādas patoloģijas, tas ir saistīts ar spēcīgo līdzekļa ietekmi uz organismu. Bet jau pēc pāris dienām viss pāries! Šis video ir detalizēts apraksts, kurā stāstīts par limfu attīrīšanu.

Lasi arī: Kā uzlabot limfātiskās sistēmas darbību 

Mūsu piedāvātā metode nav vienīgā, ar kuras palīdzību iespējams attīrīt limfu. Pirts, svaigu dārzeņu lietošana uzturā, augļi un ogas, fiziskā slodze – tas viss arī pozitīvi ietekmē limfas stāvokli. Šāda ekstrēma limfas tīrīšana pielietojama tad, kad cilvēks nemitīgi cieš no limfas piesārņojumiem, tādēļ nepieciešams rīkoties.

Šīs metodikas autore pati ir izmēģinājusi šo uz sevi un radiem. Rezultātā tiek iegūta daudz labāka Vese***a. Pastāstiet par šo rakstu arī saviem draugiem! Viņi būs pateicīgi par tik noderīgu informāciju.

 

Arī interesanti: Attīri savu limfātisko sistēmu. Atklāsim kā to izdarīt! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

www.takprosto.cc

Leave a Comment