Lindas Mūrnieces jaunais tetovējums – lūk ko viņa saka par tā tapšanu un sāpēm

“Izstāstīju viņam, ko aptuveni vēlos, un viņš zinot, ka man ļoti patīk latvju zīmes, izstrādāja šī tetovējuma skici,” stasta Linda, kurai latvju zīmes rotā arī otru roku un kāju. “Uzskatu, ka tetovējumiem jābūt savstarpēju saistītiem.

Ir diezgan stulbi, ka cilvēks uztetovē puķīti, pēc tam beciņu un vēlāk arī delfīniņu,” viņa atzīst.

Uz jautājumu, kāpēc tetovējums veidots tieši šajā ķermeņa vietā un dala zīmējuma ir tik melnā tonī, Linda atbildējusi: “Tas varbūt neizklausās pārāk romantiski, bet man uz rokas jau kopš bērnības ir rēta. Pirms vairākiem gadiem izlēmu to paslēpt aiz zīmējuma – uztetovēju kaut kādu muļķīgu puķīti. Tā man ne patika, ne kaut ko izteica – absolūti negāja kopā ar manu būtūbu, jo puķītes un sirsniņas pavisam noteikti nav mana tēma. Tāpēc šis melnais posms tetovējumā ir tikai tāpēc, lai aizkrāsotu veco, banālo zīmējumu, jo neko citu tur nevarēja izdarīt.”

Tetovējums tapis piecas stundas un sāpējis ļoti!

Ar rezultātu Linda ir ļoti apmierināta: “Esmu priecīga, ka to izdarīju! Varu sēdēt pie galda, skatīties uz savu tetovējumu un priecāties. Uzskatu to par mākslu. Šis tetovējums tiešām ataino manu būtību – melnā krāsa, nošķeltie tūri, viss ļoti konkrēts un agresīvs. Tajā ir man tik tuvās latvju zīmes. Pimkārt, tās ir aizsardzīves zīmes, kurām es ļtoi ticu. Otrkārt, tā es varu skaidri visiem parādīt, ka esmu latviete.”
Tetovējums tapa piecas stundas.

Lasi arī: Kā pareizi sagaidīt pavasari, katrai Zodiaka zīmei

“Pēc trim stundām tu jau sāc domāt, vai tev to vispār gribas un vajag… Jo bija ļoti sāpīgi. Šī bija pirmā reize, kad man aiz sāpēm nobira pat asara.”
Viņa arī žurnālam atklājusi, ka jau maijā atkal ir pierakstījusies pie tetovēšanas meistara. “Paturpināsim šo tetovējumu nedaudz uz leju, lai to var redzēt arī tad, kad uzvilkts apģērbs ar garām piedurknēm,” teikusi Linda.

Foto: Instagram

Avots:

COMMENTS

Leave a Comment