Lūgšana kas jāsaka, kad ir slikta sajūta dvēselē

Kādi vārdi jāsaka, kad ir slikta sajūta dvēselē

Katru dienu mēs dzirdam par nepatīkamiem notikumiem uz mūsu planētas … Mūs sarūgtinātas ziņas televīzijā, internetā un radio, izraisot sašutumu un neizpratni. Sliktākais ir tas, ka visi šie skumjie notikumi notiek ārkārtīgi tuvu un varbūt pat ļoti tuvu mums.

Daudzi cilvēki vēl citiem ļaunu, vienlaikus izdalot negatīvo enerģiju. Lai pasargātu sevi un savu ģimeni no nelaimēm, mēs piedāvājam izmantot šīs spēcīgās pareizticīgo lūgšanas.

Aizsardzības lūgšanas

1. Ģimenes aizsardzībai

Ja jūtat, ka daži cilvēki skaudīgi raugās uz jūsu ģimenes pavardu, mēģiniet lasīt šo lūgšanu no rīta un vakarā. Viņa aizsargās jūsu ģimeni no ļauniem cilvēkiem un negatīviem skatieniem.

“Kungs Jēzus Kristus, Dieva dēls. Aizsargā savu kalpu (nosauciet savu vārdu) no ienaidnieka nodoma. Pasargā mani no ļaunajiem cilvēkiem un melnās skaudības. Aizdzen no manas dvēseles lāstus, samaitātību un ļaunas acis. Atīri manu dzīves ceļu no spitālības, infekcijas, kaitēm un sāpēm, no lēnības, vajāšanām un nīkuļošanas. Piedod man visus manus grēkus un noziegumus, sniedz man savu svēto piedošanu. Lai nu tā būtu. Āmen! “

2. No ļaunām domām

Šī lūgšana palīdzēs pasargāt sevi no ienaidniekiem un cilvēkiem ar sliktiem nodomiem. Jums tas jālasa katru dienu, pārdomājot katru vārdu.

Lasi arī: Domas materializācija: trīs paņēmieni, kas palīdzēs sasniegt vēlamo

“Ak, Svētā Matrona. Atīri manu dvēseli un mirstīgo ķermeni no slimībām un kaitēm. Ja ienaidnieks ir sūtījis lāstu un ar ļaunu aci lūkojies, atgriez viņam to, ko viņš sūtīja man. Sūti man aizsardzību no ļauniem cilvēkiem un lūdz Kungu Dievu par manu svētu atbrīvošanu. Lūdzies par mani Dieva priekšā un pasargā mani no ļaunām acīm un ienaidnieku sūtītām bēdām. Lai nu tā būtu. Āmen! “

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kāda ir lūgšana kad dzīvē iestājusies melnā svītra

COMMENTS

Leave a Comment