Lūk, ar kādām ekstrasensorām spējām Tu esi apveltīts, ņemot vērā Tavu acu krāsu

Brūnas un melnas acis

Mēs sākam tieši ar šīm acīm, jo, pēc speciālistu domām, agrāk pilnīgi visiem cilvēkiem bija tieši tāda varavīksnene, tāpēc var teikt, ka cilvēkiem ar brūnām acīm ir daudz lielākas iespējas būt apveltīties ar kādām no ekstrasensorajām spējām.

Lielākajai daļai no slavenākajiem cilvēkiem, kuriem ir “trešā acs”, ir tieši brūnas krāsas acis. Pierādīt šo faktu zinātniski pilnībā nevar, taču tas ir tikai laika jautājums. Ja Jums ir brūnas acis, Jums ir lielāka nosliece uz gaišredzību un telepātiju. Šīs spējas mēdz dēvēt arī par sesto maņu vai vienkārši par intuīciju. Ļoti daudziem cilvēkiem ir bijis tā, ka viņu priekšnojautas patiešām ir piepildījušās – tā arī ir šī ekstrasensorā spēja. Tiek uzskatīts, ka cilvēki ar brūnām un melnām acīm biežāk kā citi spēj ieskatīties nākotnē un uzminēt citu cilvēku domas.

Zaļas un zilas acis

Aptuveni pirms 6 – 10 tūkstošiem gadu Melnās jūras teritorijā parādījās pirmais cilvēks ar ļoti retu mutāciju – viņam bija gaiši zilas acis. Pēc tam parādījās cilvēki arī ar zaļām un tumšāki zilām acīm. Daži zinātnieki ir izvirzījuši teoriju par to, ka tas bija solis uz priekšu pa evolūcijas kāpnēm. Ir viedokļi par to, ka cilvēki ar zaļām acīm var daudz labāk kā pārējie paredzēt notikumus, bet cilvēki ar gaiši zilajām acīm labāk lasa citu domas un sajūt apkārtējo emocijas.

Cilvēki ar zilām acīm ir vairāk emocionāli, ievainojami, ļoti jūtīgi, bet ar zaļām – vienmēr visu patur pie sevis un ir mierīgi. Zinātnieki nedomā, ka tā ir sagadīšanās, jo, pēc viņu domām, ir trīs veidu cilvēki: brūnacainie – universāli, ar ļoti attīstītu analītisko domāšanu, zilacainie – lieliski psihologi un zaļacainie – filozofi, kuriem ir ļoti attīstīta intuīcija.

Pelēkas acis

Cilvēki ar dzidri pelēkām acīm ir diezgan maz, taču, ja Jūsu acis patiešām ir tieši pelēkā krāsā, Jūs noteikti varat attīstīt zīlēšanas vai hiromantijas talantu, tāpat Jūs varat nodarboties arī ar astroloģiju.

Leave a Comment