Lūk, kā katras Zodiaka zīmes pārstāvis pārdzīvo šķiršanās sāpes!

 

AUNS

Auns reti kad atzīs, ka viņam rūp tas, ka attiecības ir beigušās, bet patiesībā viņam tiešām rūp. Zem viņa spēcīgās, neievainojamās dabas slēpjas pašpārliecinātības trūkums un bailes par to, ka viņš nav mīlestības vērts. Auns centīsies visus apkārtējos pārliecināt par to, ka viņam viss ir kārtībā, kā arī viņš ātri vien centīsies izmēģināt jaunas lietas, lai ātrāk tiktu pāri šīm sirdssāpēm.

VĒRSIS

Vērsis necieš pārmaiņas. Viņš tās ienīst. Ja Vērsis ilgi ir bijis attiecībās, viņam būs nepieciešams ilgs laiks, lai no tām “attaptos”. Sākumā viņš cietīs no nedrošības sajūtas un salauztās sirds sāpēm. Vērsis ar laiku centīsies apslēpt savas jūtas un mēģinās izskatīties vienaldzīgs, tomēr vienatnē ilgu laiku smagi pārdzīvos.

DVĪŅI

Dvīņi izliksies, ka viņiem ir vienalga par salauzto sirdi. Dvīņi reti kad uzņemas atbildību par attiecību izjukšanu, tādēļ vaino otru cilvēku par to, ka viņš ir bijis tāds un šitāds. Tas izriet no viņa virspusējās un lepnās personības. Visticamāk, ka Dvīņi atradīs sev kādu labāku, kas arī novērsīs visas sliktās domas.

VĒZIS

Tā kā Vēzis bieži tiek sāpināts, viņam ir nepieciešams ilgs laiks, lai kādam pa īstam atvērtos. Ja Vēža sirdi salauž kāds, kuram Vēzis no sirds bija uzticējies, šī šķiršanās viņam ir ļoti sāpīga. Vēžiem ir tendence vienmēr atskatīties uz pagātni, un viņi sevi padara pilnīgi trakus, pārāk daudz analizējot visu, kas nogāja greizi un ko viņi būtu varējuši darīt citādāk. Vēzim vienmēr ir nepieciešams ilgs laiks, lai “tiktu pāri”.

LAUVA

Tā kā Lauva ir ļoti lepna, šķiršanās salauž nevis viņas sirdi, bet gan ego. Lauva, protams, šo ievainoto ego slēps un turēs savu galvu augsti paceltu, turpinot dzīvot it kā pavisam normālu dzīvi, neizrādot, ka kaut kas būtu nogājis greizi. Lauva ies meklēs uzmanību un citas sajūtas, tādā veidā “uzlādējot” savu ego.

JAUNAVA

Kad runa ir par attiecībām, Jaunavas ļoti reti uzticas pilnībā, tādēļ viņas jau savlaicīgi pamana, ka viņu sirds tiks salauzta. Jaunava ir analītiska un vērīga, viņa parasti redz, kas notiks, pirms tas ir noticis. Šķiršanās laikā viņa jau ir sapratusi, kā to pārdzīvot, kā sevi “savest kārtībā” un novirzīt domas. Šķiršanās Jaunavu nepārsteidz, tādēļ viņa tam jau ir gatava.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 106. sērija

SVARI

Svari nav tik lepni kā Lauvas, tomēr arī viņiem ir diezgan spēcīgs ego. Šķiršanās Svariem liek justies nedrošiem, bet viņiem ir tik spēcīgs šarms, ka viņi ātri vien atradīs kādu, kad aizstās brīvo vietu sirsniņā. Tā kā Svari nespēj būt vieni, viņi ļoti ātri kustas atlabšanas virzienā, nemaz īsti “neizārstējot” salauzto sirdi, tikai aizstājot to ar kādu citu.

SKORPIONS

Lai gan Skorpions reti kad runā par savām jūtām, viņš patiesībā ir ļoti emocionāls. Viņš ir viena no “dziļākajām” Zodiaka zīmēm. Tieši tādēļ tad, kad viņa sirds ir salauzta, viņš to jūt ar visiem iespējamajiem jušanas receptoriem. Viņš jūtas bēdīgs, sāpināts, nodots, dusmīgs, nedrošs un apjucis vienlaicīgi. Šīs sajūtas paliek diezgan ilgu laiku, līdz viņš palēnām atkal cenšas savā dzīvē ienest harmoniju.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir ļoti neatkarīga Zodiaka zīme. Lai gan viņiem rūp tas, ka viņu sirds ir salauzta, viņi noteikti uz to nebalstīsies – tas nebūs kaut kas, kas viņus atturēs turpināt normālu dzīvi. Tā kā attiecības bieži vien ir tikai īsi jūtu uzplaukumi, savu otro pusīti Strēlnieks aizmirsīs ātri un atradīs kādu jaunu piedzīvojumu, kas ļaus atvērt jaunu dzīves nodaļu.

MEŽĀZIS

Mežāzis, visticamāk, vienkārši pieņems salauztu sirdi. Viņam ir nevaldāma vēlme visu laiku sev kaut ko pierādīt, tādēļ izjukušas attiecības ir vēl viena iespēja kļūt labākam un iemācīt sev izkļūt no sarežģītām situācijām. Tas ir arī veids, kā Mežāzis novirza savas domas no sāpīgām jūtām.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs reti kad ir līdz galam nodevies kādām attiecībām, tādēļ viņa salauztā sirds nav nemaz tik salauzta. Viņš tik dziļi neizjūt sāpes. Sākotnēji, protams, viņš izjutīs nedrošības sajūtu, tomēr Ūdensvīram būs nepieciešama viena vai divas dienas, lai saprastu, ka viņš ir pelnījis ko daudz labāku.

ZIVIS

Ja Zivju sirds tiek salauzta, viņas nododas sevis žēlošanai. Viņas šo šķiršanos izjūt līdz galam, kas rezultējas tajā, ka atklājas visas Zivju nedrošības. Zivis sevi pārliecinās, ka viņas nav bijušas pietiekami labas. Šajā laikā Zivīm patīk izolēties no citiem cilvēkiem, nolīst savā “aliņā” un pārdzīvot, līdz atkal atnāk kāds, kurš salasa kopā visus sirds salauztos gabaliņus.

Leave a Comment