Lūk, kādas sievietes izvēlas vīrieši – katras zodiaka zīmes gaume

Auniem patīk aktīvas un mērķtiecīgas sievietes, tāpēc diez vai viņi pievērsīs uzmanību “pelēkajām pelēm”. Viņu sapņu sievietei vienmēr labi jāizskatās, jābūt labā garastāvoklī un jāseko saviem mērķiem, jo viņi ir jāizstaro pārliecība, pozitīvisms un enerģija!

Vērši dod priekšroku gudrām un racionālām sievietēm, vieglprātīgu attieksmi un muļķību runāšanu viņi noteikti nenovērtēs, jo šīs zīmes pārstāvji sev blakus grib redzēt aktīvu sievieti, kura spēj sev pierādīt gan kā laba saimniece, gan kā viņa domubiedre. Vērši sievietēs mīl to, ka viņām var uzticēties, viņu prātu un drosmi!

Dvīņi paši mīl iekarot un “atkost” sievietes, tāpēc viņiem ir svarīgi, lai šīs vājā dzimuma pārstāves būtu noslēpumainas un neparedzamas. Lai cik dīvaini tas neliktos, viņus aizrauj tas, ka viņi līdz galam nevar būt īsti droši, vai šī sieviete tiešām mīl, tāpēc viņiem patīk sievietes, kas rosina fantāziju!

Vēži mīl kareivīgas sievietes, kuras ir līderes un līdz ar to var palīdzēt viņiem problēmu risināšanā. Viņi novērtē sievietes saimnieciskumu, skaistumu un viņas dvēseli, viņi būs sajūsmā par tādu sievieti, kas būs spējīga kļūt par viņu padomdevēju.

Lauvas mīl sievietes, kas kaut kādā ziņā izceļas no pūļa, taču ārējam izskatam viņi nepievērš pārlieku lieku uzmanību, jo daudz svarīgāka viņiem šķiet sievietes personība un tas, kā viņa sevi “pasniedz”.

 

Lasi arī: Kādas meitenes patīk puišiem?

 

Jaunavām patīk sievietes – karjeristes, romantiskas un jūtīgas dabas pārstāves viņiem ne visai iet pie sirds. Sievietēm viņi novērtē viņu lietišķo tvērienu, ambiciozitāti un gribasspēku, tāpēc blakus sev viņi grib redzēt praktisku sievieti, kura ieņem augstu amatu un ir autoritāte sabiedrībā.

Svari mīl sabiedriskas un komunikablas sievietes, jo viņiem ļoti svarīgs ir tuvo cilvēku viedoklis, tāpēc viņu sapņu sievietei noteikti būtu jāpatīk arī viņu ģimenei un draugiem, turklāt viņai noteikti jābūt apveltītai ar lieliskām fiziskajām dotībām un asu prātu.

Skorpioni izvēlas izsmalcinātas, stilīgas, gudras un spēcīgas sievietes, jo viņi mīl līderes, tomēr attiecībās cenšas apspiest šīs līdera īpašības. Skorpioniem patīk atklātība un dažādība, tāpēc viņu ideālajai sievietei nekad nevajadzētu viņam likt garlaikoties vai skumt.

Strēlnieki mīl koptas un skaistas sievietes, tāpēc viņu ideāls ir akurāta un ļoti pievilcīga sieviete, taču viņai nebūt nav jābūt ļoti gudrai, jo Strēlniekiem nepatīk, ka viņiem saka, ko darīt un kā darīt, tāpēc bieži vien viņi izvēlas diezgan vienkāršas sievietes.

Mežāži sev blakus vēlas redzēt sievieti ar spēcīgu raksturu, tāpēc ir labi, ja viņa jau ieņem kādu augstu sociālo statusu, ja tikai tiecas uz to – tas arī nav slikti! Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ļoti svarīgas ir sievietes manieres, viņas prāts, praktiskums, racionalitāte un pārliecība par sevi.

 

Ūdensvīri sapņo par tādu sievieti, ar kuru viņiem būtu kopīgas intereses un tāds pats skatījums uz dzīvi, taču tādu nav diez ko viegli atrast jo noteikti ne visas sievietes būs gatavas kopā ar šo vīrieti doties iekarot Everestu, šie vīrieši sievietēs novērtē lojalitāti, sievišķīgumu un aktivitāti.

Zivis izvēlas mierīgas un romantiskas sievietes, tāpēc viņu sapņu sieviete ir skaista, jūtīga, uzticama un saimnieciska. Viņai obligāti ir jāieklausās viņa viedoklī un it visā viņam jāuzticas, tāpēc viņus noteikti spēs aizraut tāda sieviete, kura nepārtraukti par viņu sajūsmināsies un izteiks komplimentus.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment