Lūk, ko par tavu personību atklāj tavas nagu lakas krāsa

Melns

1

Šo krāsu, kā likums, izvēlas ļoti valdonīgas sievietes, kurām nav iebildumu ņem vadības grožus savās maigajās rokās. Tās ir ietiepīgas un pašpietiekamas sieviešu dzimuma pārstāves, aiz kuru dzelžainās ārienes bieži vien slēpjas ļoti smalks un ievainojams cilvēks.

Sarkans

2 (1)

Pret šo krāsu īpašu kaislību jūt kaislīgas un emocionālas būtnes, taču ne vienmēr, jo daudzas sievietes šo krāsu izvēlas tad, kad tikai vēlas izskatīties kaislīgas un piepildīt sevi ar dzīves spēku.

Rozā

3

Šo krāsu izvēlas pēc dabas ļoti maigas, ievainojamas un jūtīgas sievietes, bieži vien viņām ir nepieciešams vīrieša plecs, lai pieņemtu kādus īpaši svarīgus lēmumus.

Dzeltens

4

Šī krāsa piesaista tādu sieviešu uzmanību, kas novērtē izklaides – viņas ir drosmīgas un aktīvas, tāpat viņām piemīt arī aizmāršība un neorganizētība.

Gaiši zils

5

Šo krāsu izvēlas mierīgas, uzticamas un rāmas vājā dzimuma pārstāves. Starp citu, šīs sievietes bieži vien ir monogāmas un bezgala uzticīgas savam izredzētajam.

Zaļš

6

Zaļu manikīru izvēlas sievietes ar piekāpīgu un līdzsvarotu raksturu. Tāpat to izvēlas daiļā dzimuma pārstāves, kurām trūkst tuvinieku uzmanība, līdz ar to viņas atrod dvēseles mierinājumu kādā grāmatā vai virtuālā komunikācijā.

Violets

7

Šo krāsu mīl tās sievietes, kuras izliekas mīļas, taču patiesībā viņas ir ļoti praktiskas aprēķinātājas, kas apveltītas ar ļoti labu intuīciju. Lai gan ārēji viņas var šķist sentimentālas, iekšēji viņas tomēr ir visnotaļ aukstasinīgas.

 

 

 

Leave a Comment