Lūk, ko par Tevi saka nedēļas diena, kurā esi dzimis

PIRMDIENA

Pār šiem cilvēkiem valda Mēness. Viņos slēpjas milzīgs enerģijas potenciāls, lai realizētu viņu visambiciozākos plānus, taču ieplānotā pabeigšanā viņiem bieži vien traucē šaubas. Ja pirmdienā dzimušie spēs atmest malā visas bailes – viņi sasniegs galvu reibinošus augstumus. Viņu partnerim katru dienu ir jāizrāda mīlestība un uzticība, pretējā gadījumā – šie greizsirdīgie cilvēki turēs viņus aizdomās pilnīgi visos mirstīgo grēkos. Apkārtējie apbrīno viņu iedzimto taisnīguma izjūtu, bet vērtīgi padomi nekad netiek atstāti bez uzmanības. Šie cilvēki ir apveltīti ar lielisku stila izjūtu.

OTRDIENA

Šie cilvēki ir kaujinieciski un par sevi pārliecināti. Tāpat kā viņu planēta Marss. Rakstura temperamenta ziņā viņi ir pilnīgi enerģijas ekstraverti, bet viņu lieliskākā īpašība – nekad neko neatstāt pusratā un nenomierināties, kamēr nav panākts vēlamais, turklāt ļoti daudzi viņu sapņi tiešām piepildās. Bieži vien viņi savas idejas aizsargā tik ļoti, ka apkārtējie to var uztvert kā konflikta iemeslu, tāpēc pacentieties būt lojālāki un iet uz kompromisiem, it īpaši tad, kad runa iet par tiem cilvēkiem, kurus Jūs mīlat vai ar kuriem strādājat, bet par jūtām runājot – viņi ir neticami maigi mīlnieki.

TREŠDIENA

Ja tic Visumam, tad vieni no “vislabākajiem” cilvēkiem parasti dzimst tieši trešdienās. Viņi ir atvērti visam jaunajam, ļoti labprāt ķeras klāt visam, kas ir interesants un arī riskants. Draugi viņus novērtē par patiesumu un sirsnību, bet kolēģi – par spēju milzīgajā informācijās plūsmā uzreiz noteikt galvenos akcentus. Tā ir viņu dabīgā tālredzība un piesardzība – planētas Merkurs nopelns. Viņi ir eleganti, kas parādās arī viņu apģērbā un manierēs. Viņi ir ļoti greizsirdīgi, tāpēc viņu partneriem nevajadzētu viņus “ķircināt”. Ļoti labi jūtas lielā draugu kompānijā; komunikācija, zināšanu apmaiņa, nepiespiestas sarunas par pilnīgi visu šajā pasaulē – tas viņiem ir labākais izklaides un atslābināšanās veids.

 

Lasi vēl: Pārsteidzoši – uzzini, kurā mēnesī dzimušie gandrīz nekad neslimo

CETURTDIENA

Ceturtdiena ir Jupitera teritorija. Tie, kuri dzimuši zem šīs planētas ietekmes, skatās uz dzīvi no nelabojamu optimistu skatu punkta. Viņi ir jūtīgi un jautri, viņu attiecības ar pretējo dzimumu bieži vien apgrūtina tas, kas viņi nespēj koncentrēties uz kaut ko vienu, paralēli izskatot vēl citus variantus, tāpēc pacentieties partneri izvēlēties nevis impulsīvi, bet vadoties pēc kaut kādām kategorijām – piemēram, uzticamība un drošība; ieskatieties tajos cilvēkos, kuros blakus Jums būs mierīgāk. Cilvēki, kuri dzimuši ceturtdienās ir aizstāvji, kuri savas ģimene labklājības dēļ ir gatavi darīt gandrīz visu. Apģērbā viņi dievina spilgtas krāsas, kas viņos aktivizē pozitīvo enerģiju.

PIEKTDIENA

Planēta, kas tā vai citādi ietekmē visus, kas dzimuši piektdienā, ir Venēra, tāpēc laikam ir lieki teikt, ka šie cilvēki kalpo mīlestībai visās tās izpausmēs. Vēl viena Venēras īpašība ir tā, ka savus padotos apvelta ar īpašu skaistumu un šarmu, tāpēc viņu āriene neatstāj vienaldzīgu pilnīgi nevienu. Ģimene ir viņu galvenais virzītājspēks. Tuvo cilvēku dēļ viņi ir gatavi gāzt kalnus un veikt tādas darbības, kuras citos apstākļos diez vai darītu. Piektdienas cilvēki ir spējīgi visu pateikt tieši acīs, viņi bieži kritizē apkārtējos, kā dēļ viņiem rodas ne mazums problēmu. Neatlaidība un smags darbs – vārdi, kas lieliski raksturo viņu attieksmi pret darbu.

SESTDIENA

Tie, kuri dzimuši sestdienās, pēc savas būtības ir intraverti. Pateicoties Saturnam, protams! No malas šie cilvēki bieži vien var likties auksti un nepieejami, taču patiesībā viņi šādā veidā ļoti uzmanīgi sargā savu privāto dzīvi, neesot gatavi savā komforta zonā ielaist kuru katru pretimnācēju. Neskatoties uz to, šie cilvēki ir ļoti dāsni, viņi neatstās citu nelaimē arī tad, ja būs nepieciešams palīdzēt materiāli. Lieliski padomnieki un sabiedrotie. Mīlestībā viņiem ir nepieciešams laiks. Viņiem ir ļoti labi jāiepazīst otrs cilvēks, lai piekristu atklāt viņam savu dvēsele un noslēpumus. Uz dzīvi viņi skatās no optimistu pozīcijas. Jebkuros jautājumos ir nepieciešama skaidrība , viņi nepieļauj divdomību.

SVĒTDIENA

Sagatavojieties! Ja Jūs esat dzimis sakrālajā brīvdienā, tad Jūsu dzīve būs pilna piedzīvojumu. Piedzīvojumu gars, vēlme pēc tāliem klejojumiem, spilgtas emocijas – tā visa ir svētdienas Saules ietekme. Tajā pašā laikā Jūs nepārtraukti aizdomājaties par nākotni un darāt visu, lai rītdiena būtu labāka par vakardienu. Neraugoties uz relaksējošo svētdienas atmosfēru, darbs Jūsu dzīvē ieņem ļoti svarīgu vietu. Kā likums, šo cilvēku profesija bieži vien ir saistīta ar mākslu un radošu darbību, jo Jūs protat likt lietā iztēli. Šie cilvēki ir arī ļoti kaislīgi un “ugunīgi” mīlnieki.

 

Leave a Comment