Lūk, ko tavs ķermenis var atklāt par tavu attieksmi pret naudu

PIRMĀ ZONA – KAKLS

Novērtējiet tā stāvokli. Vai varat to brīvi un bez sasprindzinājuma grozīt uz vienu un otru pusi?! Ja jā – tad Jūs noteikti esat spējīgs saskatīt arī daudz un dažādus veidus, kā nopelnīt naudu.

Kakls – tā ir iespēju un izvēles brīvības zona! Brīvs, kustīgs, nesasprindzināts kakls liecina par to, ka ar izvēlēm Jūsu dzīvē Jums viss ir kārtībā. Jūs redzat ļoti daudz dažādu notikumu attīstības scenāriju un neredzat problēmu savas dzīves scenārija mainīšanā. Jūs ļoti viegli pieņemat gan sevi, gan savus draugus, viegli izejat uz kompromisiem un brīvi izsakāt savas domas un jūtas. Jums piemīt modrība un spēja ātri reaģēt uz situāciju. Tie cilvēki, kam kakls ir sasprindzis un viņi to tik viegli nevar pagrozīt, skatās tikai taisni, tas ir padoto skatiens.

OTRĀ ZONA – ROKAS

Ne velti saka, ka nauda mēdz izslīdēt no pirkstiem! Iedomājieties, ka kāds Jums to dod – izstiepiet roku un paņemiet to! Kā Jūs to darīsiet?! Novērtējiet, vai Jūsu roka nebija saspringusi! Ja bija, tad kur tieši?!

Ja Jūs jutāt sasprindzinājumu locītavās, tas nozīmē, ka Jums svarīgi ir tas, kā Jums nauda tiek pasniegta, kas to dod un ar kādiem vārdiem. Jūs lielu uzmanību pievēršat naudas iegūšanas veidam. Ja Jums nepatiks, kā tā tiek iegūta un iedota, Jūs no tās esat spējīgs arī atteikties.

Ja Jūs jutāt sasprindzinājumu apakšdelmā, tad Jums ir ļoti grūti pieņemt lēmumus, kas kaut kādā veidā ir saistīti ar naudu. Jums ir grūti to pieņemt, grūti atdod, grūti to tērēt un investēt, tāpēc vispirms Jūs desmit reizes visu kārtīgi apdomājat un tikai tad pieņemat lēmumu, kas bieži vien Jūs arī noved zaudētāja lomā. Kas neriskē, tas nedzer šampanieti – Jums par to reizēm noteikti derētu atcerēties!

Ja Jūs jūtat sasprindzinājumu augšdelmā, Jūs esat no cilvēkiem, kuriem ir ļoti grūti ielaist savā dzīvē naudu. Ņemt Jūs to varat, bet tālāk tas noved pie garīgām ciešanām, jo, iespējams, Jūs esat no tiem, kas uzskata, ka nauda ir “netīra” un tā samaitā cilvēku, tāpēc zemapziņā Jūs no tās distancējaties. Nauda vienmēr stāv uz Jūsu mājas lieveņa, bet iekšā Jūs to nelaižat.

TREŠĀ ZONA – VĒDERS UN IEGURNIS

Ne velti bagāti cilvēki bieži vien mēdz būt diezgan apaļīgi un ar lieliem vēderiem, taču liels vēders vienlaicīgi nozīmē arī to, ka šajā cilvēkā mīt ļoti daudz baiļu, un bailes mums neļauj brīvi rīkoties ar naudu. Bailes zaudēt labklājību pārvēršas alkatībā. Mīksts, bet ne pilnīgs vēders ar brīvām iegurņa kustībām liecina par to, ka cilvēks ir apmierināts ar savu dzīvi un prot priecāties.

CETURTĀ ZONA – KĀJAS

Jo spēcīgākas kājas, jo cilvēkam vieglāk izveidot savu bagātību. Māja, stabils bizness, iespaidīgi ienākumi un luksusa priekšmeti – to visu var piedēvēt bagātībai!

Lai noturētu bagātību, Jums ir stipri jāstāv uz savām kājām. Ja Jums ir vājas kājas, Jūs bieži paklūpat, vai arī, ja Jums ir kādas kāju Sli**bas, tas viss norāda uz to, ka Jums nav stabilitātes, lai gan, protams, varbūt Jūs no tās nebaidāties!

Leave a Comment