Maģiskie skaitļi – ar kādām spējām ir apveltīti 16. – 20. datumā dzimušie

16 – dziļi domājošs un analītisks prāts

Cilvēki, kuri dzimuši šajā datumā ir atbildīgi, dāsni, savā veidā noslēpumaini un neatkarīgi. Viņi ir apveltīti ar lielisku intuīciju, jaunībā ir ļoti atvērti un nebaidās izteikt savas domas, taču pēc tam viņi kļūst daudz atturīgāki, noslēgtāki un uzmanīgāki. Ja šie cilvēki ir izlēmuši uzsākt attiecības, tad tas nozīmē, ka viņu jūtas ir spēcīgas un nopietnas, tāpēc viņi ir ļoti jūtīgi un lojāli partneri.

17 – ļoti izturīgi cilvēki

Tas ir pārsteidzoši, kā tik spēcīga fiziskā būtība var tikt apvienota ar tik ievainojamu dvēseli. Ja vēlaties iekarot šī cilvēka sirdi, tad izrādiet savas simpātijas, jo cilvēki, kas dzimuši šajā datumā necieš liekulību un melus. Jau no bērnības viņu delikātais raksturs necieš kritiku, tāpēc viņiem ir ļoti grūti samierināties ar atteikumu. Vārds “nē” automātiski izsauc viņos dusmas un agresiju. Ja viņi kaut kam tic, pārliecināt viņus par pretējo ir gandrīz neiespējami.  Šie cilvēki mīl pastiprinātu uzmanību un bieži vien viņi kļūst par radošu cilvēku iedvesmas avotiem.

18 – taisnības simbols

Šie cilvēki ir gatavi līdz pēdējam aizstāvēt ne tikai savas, bet arī draugu un kolēģu intereses, tomēr, neskatoties uz to, viņi ir visnotaļ konservatīvi – jebkurā situācijā viņi pamatojas tikai uz savu personīgo pieredzi un zināšanām, ļoti reti ieklausoties citu cilvēku viedokļos. Šis ir aristokrātu skaitlis, viņi stipri cietīs un var iekrist arī depresijā, ja kaut kādu iemeslu dēļ tiek aptraipīta viņu reputācija, tāpēc viņi darīs visu, lai to atjaunotu. Šie cilvēki ir ļoti norūpējušies par savu izskatu un to, cik pievilcīgi viņi ir citu acīs. Tā kā viņi ir raduši rīkoties visnotaļ piesardzīgi, bieži vien viņi nokļūst diezgan kuriozās situācijās. Romantiskajās attiecībās augstāk par visu viņi stāda savstarpēju cieņu, tāpēc bieži vien tādiem cilvēkiem ir ļoti dziļa emocionālā saikne ar mātēm, kuru morālais atbalsts un iedrošinājums viņiem ir ļoti svarīgs.

19 – “ko sēsi, to pļausi”

Šis teiciens ļoti labi raksturo cilvēkus, kas dzimuši šajā datumā, jo viņu dzīves scenārijs atgādina spoguļu valstību, tāpēc viņiem jābūt ļoti piesardzīgiem ar to, ko viņi saka un dara. Nereti viņiem nākas samaksāt arī par pagātnes kļūdām. Viņi ir enerģiski, pragmatiski un mērķtiecīgi cilvēki, kas dod priekšroku stabilitātei gan ģimenē, gan profesionālajā jomā. Šie cilvēki ir materiālisti, vērtību viņi piešķir tikai tam, ko var pataustīt ar rokām, tāpēc panākumus jebkurā jomā viņi novērtē tikai naudas izteiksmē.

20 – kategoriski nepanes vienatni

Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā, ir izcili oratori, labi strādā komandā un labprāt aktīvi piedalās publiskos pasākumos. Viņi mīl skaļus svētkus, koncertus, viesmīlīgu sagaidīšanu un piedzīvojumus. Šie cilvēki ir arī romantiķi, viņi dievina mūziku un dejas, kā arī ir apveltīti ar lielu radošo potenciālu. Par tādiem cilvēkiem saka, ka viņi ir laimes lutekļi, jo daudzas viņu vēlēšanās piepildās vienā acumirklī. Pārsteidzoši ir tas, ka viņi bieži vien sūdzas par savu dzīvi, jo nav ar to apmierināti, kā arī viņus ir ļoti viegli ietekmēt.

 

 

 

Leave a Comment