Veiksmīgās un neveiksmīgās dienas maijā visām horoskopa zīmēm

Auns

Aunam labāk veiksies intelektuāla rakstura darbi. Jācenšas pareizi sadalīt laiku un pienākumus, lai taupītu resursus un parūpētos par sava Vese***as stāvokļa uzlabošanu. Nav piemērots laiks slēgt līgumus un sākt jaunus darbus. Lielāka uzmanība jāvelta prasmju pilnveidei un kvalifikācijas celšanai. Var apmeklēt sporta pasākumus vai doties brīvdienu ceļojumos.

Veiksmīgās dienas: 3.; 12.; 13.; 18.; 21.; 31.
Neveiksmīgās dienas: 8.; 14.; 27.; 28.

Vērsis

Vērša dzīvē viss ritēs savu gaitu. Lai ar mazāku piepūli iegūtu labākus rezultātus, nāksies inventarizēt pienākumus un atteikties no neefektīvām metodēm. Jāatturas slēgt jaunus līgumus un ieguldīt naudu ilgtermiņa projektos. Labvēlīgs laiks aktīvai atpūtai pie dabas, vaļasprieku izkopšanai un kopīgiem pasākumiem ar ģimeni.

Veiksmīgās dienas: 1.; 5.; 6.; 9.; 23.; 27.
Neveiksmīgās dienas: 11.; 13.; 24.; 26.

Dvīņi

Dvīņi izjutīs spriedzi, jo apkārt notiekošo nebūs iespējams kontrolēt un tas padarīs viņus viegli aizkaitināmus. Lai izvairītos no konfliktiem, ieteicams koncentrēties ikdienas darbiem. Labvēlīgs laiks dokumentu caurskatei un sakārtošanai. Ieteicamas relaksējoši tonizējošas procedūras vai meditācijas iekšējās pasaules sakārtošanai. Vairāk jāuzturas svaigā gaisā.

Veiksmīgās dienas: 3.; 6.; 7.; 17.; 24.; 25.
Neveiksmīgās dienas: 14.; 21.; 23.; 26.

Vēzis

Vēzim nāksies turēties pie pārbaudītām vērtībām, jo nav piemērots laiks veikt kardinālas pārmaiņas. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams pakonsultēties pie attiecīgās sfēras speciālistiem. Veiksies darījumi ārzemēs vai ar ārzemju sadarbības partneriem. Labs laiks, lai pabeigtu iesāktos, bet uz vēlāku laiku atliktos darbus. Par paveikto tiksiet dāsni atalgots.

Veiksmīgās dienas: 1.; 5.; 10.; 11.; 18.; 19.
Neveiksmīgās dienas: 3.; 17.; 23.; 30.

Lauva

Lauva gribēs ieviest savu kārtību un noteikt likumus gan darbā, gan mājās. Tas var radīt spriedzi attiecībās un problēmas darbā. Nav ieteicams veikt kardinālas pārmaiņas un sākt jaunus projektus. Pārdomāti jārīkojas ar finansēm, jo neapdomīga rīcība radīs liekus izdevumus vai pat zaudējumus. Ieteicams apmeklēt izglītojošus kursus un seminārus savu prasmju pilnveidei.

Veiksmīgās dienas: 2.; 3.; 6.; 12.; 13.; 31.
Neveiksmīgās dienas: 5.; 18.; 19.; 24.

Jaunava

Jaunavai pienācis laiks izvērtēt situāciju, lai izprastu, kas traucē sasniegt izvēlēto mērķi. Pārdomāti jāplāno laiks un resursi, lai ienākumi pārsniegtu izdevumus. Veltiet laiku, lai izkoptu pozitīvu dzīves redzējumu un domāšanu. Var gadīties pārmaiņas vai iepazīšanās, kas sniegs jaunas iespējas. Brīvo laiku pavadiet kopā ar saviem bērniem un tuviem cilvēkiem.

Veiksmīgās dienas: 4.; 7.;10.; 18.; 22.; 31.
Neveiksmīgās dienas: 8.; 21.; 27.; 28.

Lasi arī: Maija mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

Svari

Svari jutīsies noguruši un ilgosies pēc atbalsta un sapratnes. Tāpēc ieteicams caurskatīt darbu sarakstu un daļu no saviem pienākumiem uzticēt citiem. Lielāka vērība jāvelta, lai veidotu un nostiprinātu savu stabilitāti. Liela apjoma projektus vai vēlmi kaut ko kardināli mainīt labāk atlikt uz vēlāku laiku. Ieteicamas relaksējoši tonizējošas un veselību nostiprinošas procedūras.

Veiksmīgās dienas: 7.; 8.; 12.; 17.; 21.; 24.
Neveiksmīgās dienas: 3.; 9.; 23.; 29.

Skorpions

Skorpions jutīs spēka apsīkumu, tāpēc biežāk izskanēs dzēlīgas piezīmes partneru virzienā. Lai mazinātu nogurumu un izvairītos no spriedzes, jāseko līdzi Vese***as stāvoklim un tam, lai pienācīgi izgulētos. Sākot ar maija vidu, situācija jūtami uzlabosies, jo būs labvēlīgi apstākļi, lai vairotu ienākumus un uzlabotu sadzīves apstākļus. Spriedze partnerattiecībās saglabāsies līdz jūnijam.

Veiksmīgās dienas: 5.; 10.; 11.; 15.; 19.; 27.
Neveiksmīgās dienas: 4.; 6.; 24.; 26.

Strēlnieks

Strēlniekam būs iespēja veikt pārmaiņas un uzlabojumus savā darba vidē. Lai netiktu pārprasti, savus nodomus jācenšas izklāstīt vienkāršā un skaidri saprotamā valodā. Nav piemērots laiks, lai slēgtu līgumus, izdarītu lielus pirkumus un ceļotu. Atpūsties no ikdienas darbiem palīdzēs kultūras pasākumu apmeklēšana vai pastaigas svaigā gaisā.

Veiksmīgās dienas: 1.; 12.; 16.; 20.; 26.; 31.
Neveiksmīgās dienas: 7.; 14.; 15.; 27.

Mežāzis

Mežāzim lielāka vērība jāvelta savas dzīves telpas un Vese***as sakārtošanai, jo tas ir pamatu pamats, lai gūtu panākumus. Radoša pieeja ikdienas pienākumiem ļaus ātrāk sasniegt vēlamo rezultātu. Nav piemērots laiks sākt jaunus projektus un veikt lielus pirkumus. Labvēlīgs laiks paplašināt savu redzesloku, ceļot un apgūt jaunas prasmes.

Veiksmīgās dienas: 5.; 6.; 14.; 15.; 27.; 31.
Neveiksmīgās dienas: 10.; 16.; 29.; 30.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs aprīlī un maija pirmajā pusē izjutīs spriedzi, jo radīsies sajūta, ka viens pamests likteņa varā. Tāpēc pārdomāti jāizvērtē, vai tas, kas ieplānots, ir paša spēkiem paveicams. Esiet godīgi pret sevi un atklāti pret citiem. Maija otrajā pusē saņemsiet atbalstu no cilvēkiem, kas atzinīgi novērtēs jūsu paveikto. Labvēlīgs laiks sporta aktivitātēm svaigā gaisā un izstāžu apmeklējumam.

Veiksmīgās dienas: 7.; 8.; 16.; 17.; 25.; 31.
Neveiksmīgās dienas: 4.; 12.; 18.; 19.

Zivis

Zivis gribēs radīt skaistu un komfortablu vidi gan mājās, gan darbā. Tomēr šis nav piemērots laiks lieliem pirkumiem un naudas tēriņiem. Lielāka vērība jāvelta tam, lai darbi tiktu paveikti noteiktajos termiņos. Zivīm nāksies paļauties pašām uz saviem spēkiem, tāpēc pārdomāti jāplāno darbi un laiks atpūtai. Ieteicams izvairīties no masu pasākumu apmeklēšanas.

Veiksmīgās dienas: 8.; 14.; 15.; 24.; 29.
Neveiksmīgās dienas: 4.; 17.; 20.; 28.

la.lv

Leave a Comment