Mājas interjers, lai piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestību

Paklāji ne tikai piešķir mājai mājīgu un siltu sajūtu, bet arī ietekmē attiecības mājās. Laulības guļamistabai ir piemērots ovāls vai apaļš paklājs. Tas stiprinās jūtas, dzēsīs negatīvās emocijas un izkliedēs situāciju. Studiju zonai ir piemērots taisnstūra paklājs. Šāds paklājs izstaros aktivitātes enerģiju un radīs darba atmosfēru, kas veicinās auglīgu darbību.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. līdz 22. oktobrim: Žurkām jādomā par savu imidžu, Zirgam jāapzinās kārdinājumi!

Lasi arī: Alla Rotter: kāpēc jāatbrīvojas no vecajām lietām mājā

Plīts virtuvē ir ar spēcīgu enerģiju, kas var izplatīties uz visiem mājsaimniecības locekļiem. Plīts ir paredzēta ēdiena gatavošanai, kas nozīmē, ka tai jābūt tīrai gan vizuāli, gan enerģētiski. Nepieciešams ne tikai pastāvīgi to mazgāt, bet arī nodrošināt, lai tā tuvumā netiktu izdalītas negatīvas emocijas. Plīts tuvumā nav ieteicams dziedāt, raudāt vai lamāties. Tas viss var negatīvi ietekmēt jūsu gatavoto ēdienu.

Sadzīves tehnikai, iespējams, ir visspēcīgākā negatīvā ietekme uz mājas atmosfēru. Mūsu progresīvo tehnoloģiju laikmetā mēs vairs nevaram atteikties ne no televizora, ne mikroviļņu krāsns, ne datora. Un neatkarīgi no tā, ko fen šui eksperti teiktu par šo objektu bīstamību, mēs turpināsim baudīt visas civilizācijas priekšrocības. Bet kā ir ar negatīvo enerģiju, ko tehnoloģijas izmet cilvēkam?

Pirmkārt, guļamistabā nevajadzētu glabāt sadzīves tehniku. Ne dators, ne televizors guļamistabā nevar dot mums pienācīgu atpūtu. Viss aprīkojums guļamistabā iesūks enerģiju. Tāpat kā citās telpās, no negatīvas ietekmes var izvairīties ar ziedu un augu palīdzību . Piemēram, novietojiet kaktusa vai ģerānijas podu blakus televizoram vai stereosistēmai. Telpas augs lieliski tiks galā ar jebkura aprīkojuma negatīvo starojumu.

Ievērojot šos vienkāršos noteikumus savās mājās, jūs pasargāsiet sevi un savu mājsaimniecību no negatīvā starojuma, kā arī piesaistīsiet savās mājās veiksmi, mīlestību, naudu un pozitīvismu.

Leave a Comment