Mākslinieks ar krāsām panāk neticamu efektu – sievietes rauj pašas sevi uz pusēm

Attēlos redzamo sieviešu ķermeņi apgleznoti tā, ka izskatās, ka viena no sievietēm plēš sevi horizontāli uz pusēm, bet kāda cita to dara vertikāli. Citā fotoattēlā redzamā sieviete izlaužas pati no sava ķermeņa, kā arī, izskatās, ka no kādas citas sievietes muguras izlīdīs briesmonis.

beach-beautiful-dress-fashion-girl-Favim.com-319892

Žampīrs pastāstīja, ka šī doma uzzibsnījusi viņa prātā, kad viņš strādāja savā studijā un grasījās gleznot. Lielākā daļa viņa gleznu ir tapušas iedvesmas brīdī.

Viņš atklāja, ka šī bailes iedvesošā tehnika iegūta kombinējot baltu fonu ar baltu ķermeņa krāsu, kā arī izmantotas šādas tādas foto uzņemšanas gudrības.

292FECF300000578-3102876-image-a-87_1432926050909

Žampīrs pastāstīja: „Esmu ieguvis cerēto rezultātu – sievieti, kas izskatās tā, it kā viņa sevi plēstu pušu.”

Mākslinieks atzīst, ka ļoti svarīga ir vide, kurā viņš rada mākslu, piemetinot, ka tai noteikti jābūt estētiski labai. Ļoti svarīgs aspekts esot arī fotogrāfiju uzņemšanas leņķis.

black-nails-camera-capture-you-fashion-girl-minolta-camera-favim.com-55123

Par spīti tam, ka šie attēli sākumā šokē skatītāju, Žampīrs apgalvo, ka saņēmis tikai labas atsauksmes par savu darbu.

Viņš ir ļoti talantīgs mākslinieks, ne tikai slavēts kā ķermeņa apgleznošanas meistars, bet arī ieguvis vērtīgus apbalvojumus par uzņemtajām īsfilmām. Brīvajā laikā viņš publicē arī videoklipus, vietnē Youtube.

clothes-fashion-girl-party-photography-Favim.com-208898

Viņš ir izdevis arī trīs mūzikas albumus un izpelnījies popularitāti ar mp4 mūzikas atskaņotāju dizaina izveidi.

cute-fashion-girl-Favim.com-574118_original Fashion-girl-1 Fashion-girl-2 fashion-girl-red---inspiring-picture-on-favimcom-we-heart-it-z5hggchk

Leave a Comment