Mans drēbju skapis ir mans ienaidnieks: 5 lietas, kuras nekad nevajadzētu valkāt

Drēbes, kas saistītas ar sliktām atmiņām

Šis secinājums liek domāt, pamatojoties uz to pašu pārliecību, ka apģērbs absorbē īpašnieka domas un jūtas. Līdz šim studentu vidē daži kārto visus eksāmenus vienā apģērbā, lai nodrošinātu pozitīvu pagātnes pieredzi.

Pat no psiholoģiskā viedokļa lietas, ar kurām jums ir saistīti grūti periodi vai ļoti skumjas atmiņas, nav slikti, no kurām atbrīvoties. Galu galā zemapziņā jūs sākat atcerēties visu, ko piedzīvojāt šajā periodā. Tas nenozīmē, ka jums nekavējoties jāizmet drēbes, kuras valkājāt šķiršanās dienā ar mīļoto: jūs, iespējams, pat neatceraties, kā bijāt ģērbies. Un, ja, skatoties uz kādu lietu, jūs patiešām sākat to atcerēties un par to uztraukties, tad jums vajadzētu par to padomāt.

Neērti apavi

Šeit nav ko īpašu piebilst. Ja kāja nav ērta, jūs varat nopelnīt nevajadzīgu slimību. Ja runājam par neērtu papēdi, tad pastāv risks sagriezt kāju. Tāpēc izvēlieties sev ērtu papēdi. Arī okultisma speciālisti apgalvo, ka, valkājot neērtus apavus, zūd saikne ar zemi. Tas nozīmē, ka atbalsts burtiski iziet no zem kājām, un jūs varat zaudēt pārliecību par sevi.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju slēptās iespējas

Lasi arī: Ideāls randiņš atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Apģērbi ahromatiskās krāsās

Ir vērts pieminēt: kā tādā, šajās drēbēs nav nekā negatīva. Bet, ja šīs krāsas veido visredzamāko un pamanāmāko jūsu garderobes daļu, noteikti atšķaidiet tās ar citām krāsām. Melnā krāsa zināmā mērā aizsargā, tāpēc to biežāk nēsā grūtos dzīves periodos. Pelēks ir diskrēts, saistīts ar loģiku un sastāv no melnā un baltā. Baltā krāsa ir reta, tīra, daudzējādā ziņā svinīga. Tās visas, būdamas ahromatiskas, palīdz izcelt citas krāsas, kas uz to fona izskatās īpaši spilgtas. Pēc savas būtības tās ir bezpersoniskas, spēj apspiest emocijas un enerģiju. Ja runājam par melno, tad tas spēj piesaistīt negatīvas domas un notikumus.

Krāsai ir spēcīga ietekme uz mūsu apziņu, jo tā vienmēr ar kaut ko asociējas, kas nozīmē, ka, pareizi lietojot, var veiksmīgi sevi ietekmēt, vienkārši nomainot savu mīļāko blūzi vai iegādājoties šalli.

Leave a Comment