Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad mana vīramāte ieradās, es uzreiz nesapratu, kas viņai no manis vajadzīgs

“Mana vīramāte uzskata, ka viņas finansiālais drošības spilvens ir mana problēma. Bet man ar to nav nekāda sakara!” sūdzas mūsu lasītāja Alla. Viņa nonāca sarežģītā situācijā. Viņa pēkšņi zaudēja savu vīru, un tagad viņa kārto lietas ar viņa māti, kura pieprasa, lai tikko kļuvusī atraitne dala dzīvokli. Kā tas iespējams un kā Allas vīramāte argumentē savu uzvedību, lasi tālāk rakstā.

Finanšu drošības spilvens

Koronavīruss paņēma manu vīru pirms 4 mēnešiem. Šogad viņam bija jābūt 50. Bet liktenis lēma citādi. Es paliku viena ar savu 10 gadus veco meitu un 2 kredītiem, kurus mēs ar vīru atmaksājām. Bet pat tas ir tālu no problēmu beigām, ar kurām man bija jāsaskaras.

Tas notika pēkšņi. Es pat nevarēju iedomāties, ka kas tāds ir iespējams. Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad pie manis pienāca vīramāte. Es uzreiz nesapratu, ko viņa no manis vēlas. Jeļena sāka man jautāt par dzīvokli. Es pat nezināju, ko viņai teikt.

Lasi arī: 4 veidi, kā pārstāt atlikt lietas, lai jūs kļūtu veiksmīgāki

Fakts ir tāds, ka visus šos gadus mēs dzīvojām mana vīra dzīvoklī. Viņa to dabūja no vecmāmiņas no tēva puses. Proti, cik saprotu, tad vīramātei ar viņu vispār nav nekāda sakara. It īpaši tāpēc, ka mums ar meitu nav kur iet. Bet vīramātei pilnīgi vienalga. Viņa vēlas, lai mēs viņai dodam mājas. Tāpat kā viņai jāzina, ka vecumdienās viņai būs kaut kāda drošības garantija.

Kurā pusē ir taisnība?

Tikai tagad es uzskatu, ka viņas finansiālais drošības spilvens nav mans jautājums. Man ar to nav nekāda sakara! Mums jau bija grūti viņas dēku dēļ. Viens no aizdevumiem, ko mēs ar vīru atmaksājām, nokrita uz mūsu pleciem tieši Jeļenas dēļ. Izrādījās, ka viņa ļoti ilgu laiku nebija maksājusi īri. Lai nomaksātu parādu, man nācās aizņemties naudu bankā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment