Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 8. maija līdz 14. maijam

Maijs ir viens no gada aktīvākajiem mēnešiem. Numerologi stāstīja, kāda būs šī nedēļa un kāds skaitlis mums palīdzēs pārvarēt šķēršļus dzīves ceļā.

Uzreiz jāatzīmē, ka šis laiks no numeroloģijas viedokļa būs pozitīvs un ļoti patīkams. Cilvēki mēdz mierīgi risināt problēmas. Spriedze mazināsies, līdz ar to būs mazāk strīdu un konfliktu. Mēs paši un apkārtējie cilvēki mazāk veiksim muļķīgas un neparedzamas darbības. Ja vēlaties, varat mēģināt sākt savu dzīvi no nulles.

Šīs nedēļas numeroloģija

Ir ļoti svarīgi zināt, kurš skaitlis kontrolē kārtējās nedēļas enerģijas plūsmas. Lai to noskaidrotu, jāveic mums jau zināmas darbības: jāsaskaita visi nedēļas datumi, un tad rezultātam jāpievieno maija kārtas numurs, tas ir, 5. Iegūstam sekojošo:

(8+9+10+11+12+13+14)+5=82. 8+2=10. 1+0=1.

Izrādās, ka šoreiz pār pasauli valdīs skaitlis 1 . Šim skaitlim ir ārkārtīgi radoša un labvēlīga enerģija, kas labi sader ar  palielināto Veneras spēku . Tas mudina mūs komunicēt ar cilvēkiem, liek mums rūpēties par cilvēkiem un arī dāvāt viens otram patīkamus dzīves mirkļus.

Tas ir komunikācijas, laipnības, atklātības, godīguma skaitlis. Tam nav negatīvu pušu, tāpēc daudzi no mums laika posmā no 8. līdz 14. maijam varēs kļūt labāki, gūt veiksmi un laimi. Mūs sagaida ļoti labvēlīgs un mierīgs laiks, kurā daudzi cilvēki varēs saprast, kādus mērķus sev var un vajag izvirzīt nākotnē, kā arī kādas nepatikšanas un problēmas ir svarīgi pārvarēt jau šobrīd.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 8. līdz 14. maijam

Nebaidieties paplašināt savu sociālo loku . Šis ir ideāls laiks jaunām paziņām, saziņai, flirtam, romantikai. Var doties uz randiņiem, meklēt jaunus biedrus un draugus.

Nav labāka laika, ko pavadīt kopā ar ģimeni un mīļajiem. Mēģiniet veltīt laiku radiem, bērniem. Palīdziet vecākiem atrisināt viņu problēmas.

Neiesaistieties strīdos, kā arī neatbalstiet tukšu pļāpāšanu par neko. Ja kāds sāk pļāpāt ap jums, izvairieties no tēmas vai aiziet pavisam. Tas jums noteikti nenāks par labu.

Šajā periodā nevar tērēt enerģiju stulbumam un piedzīvojumiem , jo ​​laiks, protams, ir gluži kā resursi. Mēs gaidām jaunu dzīves ciklu, jaunas iespējas, tāpēc nevaram sēdēt un gaidīt laikapstākļus pie jūras. Ir svarīgi rīkoties ātri un drosmīgi, pārliecinoši un bez bailēm.

Vienība pozitīvi ietekmēs katra cilvēka personību un psihi. Tas daudziem no mums palīdzēs pārvarēt pašapmierinātību, vēlmi izrādīties, paaugstināt sevi un savus sasniegumus, pārspīlēt uzvaru nozīmi. Atcerieties, ka lepnums un savtīgi meli šajās septiņās dienās skars ne tikai jūsu karmu, bet arī jūsu labklājību .

Mierīgi izturieties pret nepatīkamiem cilvēkiem un liekuļiem, izvairoties no konfliktiem . Nezaudē humora izjūtu, jo spēja laipni pasmieties par sevi un pasauli būs glābiņš sarežģītās situācijās.

Lasi arī: Venēra Vēzī no 2023. gada 7. maija līdz 4. jūnijam: ko darīt šajā labvēlīgajā periodā

Radinieki un draugi var norādīt uz jūsu trūkumiem. Šī ir iespēja tuvāk paskatīties uz sevi un padomāt par to, ko var labot savā raksturā. Nereaģē asi uz šādiem vārdiem.

Laika posmā no 8. līdz 14. labāk atturēties no pārēšanās . Labāk badoties, nekā pārspīlēt. Izslēdziet no uztura smagus pārtikas produktus, piemēram, ceptu gaļu.

Periods ir labvēlīgs gandrīz jebkuras darbības jomas pārstāvjiem. Svarīgas problēmas var atrisināt jebkurā dienā. Parūpējies gan par steidzamākajām un sarežģītākajām, gan sīkajām lietām.

Pirkumus un darījumus ar naudu var veikt, taču uzmanīgi . Lielus panākumus nesīs arī komandas darbs – darbinieki viens pret otru izturēsies mierīgāk, mazāk plēsīsies, strīdēsies.

Ceļojumi un darījumu braucieni jums nāks par labu . Patīk, kad cilvēki dodas ceļā un iepazīst jaunas vietas.

Veiksmes talismani nedēļai no 2023. gada 8. maija līdz 14. maijam

Labākā apģērba krāsa, kas spēlē spēcīga veiksmes talismana lomu, ir balta . Baltas drēbes mudinās komunicēt un provocēs citus uz atklātu un patīkamu sarunu. Balts apģērbs noderēs tiem, kam darbā daudz komunicēt ar cilvēkiem.

Hotei . Hotei figūriņa vai attēls ir šīs nedēļas labākais talismans. Tas nesīs veiksmi mīlestības jomā, kā arī palīdzēs radīt pareizo iespaidu uz jaunām paziņām.

Šī nedēļa ir bijusi ārkārtīgi pozitīva. Šajā sakarā eksperti iesaka būt aktīvākiem visās dzīves jomās. Centieties katru dienu būt labā formā, lai būtu laiks izdarīt pēc iespējas vairāk.

COMMENTS

Leave a Comment