Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad mana vīramāte ieradās, es uzreiz nesapratu, kas viņai no manis vajadzīgs

Un vīramāte palika pie sava līdz pēdējam. Un tad viņa asarās skrēja pie mums. Protams, mans vīrs nevarēja viņu atstāt likteņa varā. Jeļena apsolīja, ka iekrās naudu no pensijas, lai atdotu mums visu līdz pēdējam santīmam. Bet tie bija tikai vārdi.

Un otrs kredīts bija remontam mūsu dzīvoklī. Kad mēs pirmo reizi ievācāmies, es gribēju rādīt vietu, kur mēs dzīvojam, pēc iespējas ērtāku un mājīgāku. Un mēs to izdarījām! Bet visas labās lietas maksā daudz naudas. Kamēr abi ar vīru strādājām, principā līdzekļu pietika. Bet tagad es vienkārši nezinu, ko darīt.

Mana vīramāte man zvana katru dienu. Viņa pat radus sacēla, pie visa vainojot mani. Es jau konsultējos ar juristu, un viņš teica, ka Jeļena tiešām var pretendēt uz daļu no dzīvokļa. Turklāt viņš ieteica šo jautājumu atrisināt draudzīgi, lai lieta nenonāktu līdz tiesai.

Lasi arī: Ekstrasenss Jeļena Golunova: 7 negatīvas enerģijas avoti jūsu mājās

Es mēģināju ar viņu runāt. Es viņai piedāvāju samaksāt noteiktu naudas summu par daļu dzīvokļa. Bet Jeļenai ar to nepietiek. Šai sievietei nav sirdsapziņas! Situācija mani tā saniknoja, ka tagad izturēšu līdz galam. Ja man tiesā būs jāaizstāv katrs cents, es to izdarīšu! Pirmkārt, manas meitas un viņas nākotnes labā.

Jūs nekad droši nezināt, cik materiālistiski var būt jūsu radinieki. Iedomājieties, Jeļena zaudēja savu dēlu. Bet, neskatoties uz bēdām ģimenē, viņa sāka terorizēt savu vedeklu, kurai jau tā ir grūti. Grūti iedomāties, ko pārdzīvo stāsta galvenā varone. Bet es esamu pārliecināta, ka taisnība ir viņas pusē. Piekrītat?

Interesanti, ko jūs būtu darījuši Allas vietā? Iespējams, jums ir bijušas līdzīgas problēmas reālajā dzīvē. Kā jums izdevās tās atrisināt?

COMMENTS

Leave a Comment