Venēra Vēzī no 2023. gada 7. maija līdz 4. jūnijam: ko darīt šajā labvēlīgajā periodā

Venēra ieiet Vēzī 7. maijā, sperot ilgi gaidīto soli radīšanas, nevis iznīcināšanas virzienā. Zvaigžņu vērotāji pastāstīja, ko darīt no 7.maija līdz 4.jūnijam, lai maksimāli izmantotu mums doto potenciālu.

Venēra ir planēta, no kuras ir atkarīgi diezgan daudz svarīgu cilvēka dzīves rādītāju: fiziskais spēks, vēlme mīlēt, tieksme pēc skaistuma, vēlme pārveidot sevi. No 7. maija līdz 4. jūnijam šī planēta būs tai ļoti pozitīvā stāvoklī, kas dos jums un man spēcīgu pozitīvu enerģijas lādiņu.

Koncentrējieties uz mīlestības sfēru

Tas nenozīmē, ka jums ir jāaizmirst par darbu un lietām. Gluži pretēji, ir svarīgi iesaistīties savu pienākumu pildīšanā, jo spēka tam pietiks. Galvenais, kā pavadīsi savu brīvo laiku. Zvaigžņu vērotāji stingri iesaka meklēt veidus, kā pavadīt vairāk laika ar savu dvēseles radinieku. Spēcīgā Venēra vēlas redzēt, kā cilvēki satuvinās, sniedz viens otram siltumu un mīlestību.

Dariet vairāk labu un gaišu darbu šajā gaišajā laikā. Dalieties savā mīlestībā, lai piesaistītu vairāk pozitīvas enerģijas no Venēras. Dariet labu un izsakiet cilvēkiem komplimentus. Nebaidieties flirtēt, iepazīties, doties uz randiņiem, atzīties mīlestībā.

Sniedziet atbalstu citiem cilvēkiem

Pateicoties Venērai, jums un man būs daudz spēka, lai dalītos tajos ar citiem. Ja pēkšņi kādam ir nepieciešams steidzams atbalsts, sniedziet to, kad vien iespējams. Tā var būt psiholoģiska vai finansiāla palīdzība. Nežēlojiet laiku un enerģiju mīļajiem. Ja varat kādam sagādāt laimi, dariet to pēc iespējas ātrāk.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 8. maija līdz 14. maijam – izmantojiet šo laiku gudri

Lai jūsu palīdzība ir nesavtīga. Neprasi neko pretī un nevienam neizvirzi nosacījumus. Visums noteikti jūs par to atalgos pārskatāmā nākotnē. Venēra mīl cilvēkus, kuri atver savu dvēseli citiem, sniedzot palīdzīgu roku, nežēlojot tam savus resursus.

Nodarboties ar sportu

Staigāt vairāk, mazāk slinkot. Nodarbojies ar sportu, jo maijā tas tev sagādās vairāk pozitīvu emociju. Venēra palīdzēs atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, kā arī gūt maksimālu labumu no ierastajām fiziskajām aktivitātēm.

Tas ir arī lielisks laiks pastaigām, pārgājieniem, izbraucieniem pie dabas. Venērai patīk viss, kas saistīts ar jūru un vispār ar Ūdens stihiju. Ja iespējams, dodieties atvaļinājumā.

Sarežģītākie gadījumi ritēs kā pulkstenis. Šis ir labvēlīgs periods jauniem sākumiem. Nebaidieties darīt to, kas jums sagādā prieku. Galvenais, lai tas nevienam netraucē. Eksperti novēl jums veiksmi. Neaizmirstiet, ka maijā ne tikai Venēra kļūs spēcīgāka.

COMMENTS

Leave a Comment