Līdz ar silta laika iestāšanos cilvēki arvien vairāk dodas baudīt laiku pie dabas, ņemot līdzi piknika groziņus – šeit ideāla recepte marinētai cāļa gaļai.
Iecienīta piknika sastāvdaļa ir grilēta gaļa, kā arī zivis, dažādas jūras un cepšanai paredzētas desiņas. Taču jāatceras – lai gaļa un zivis sniegtu vislielāko baudījumu garšas kārpiņām, liela nozīme ir marinādei, savukārt grila desiņas ir svarīgi pareizi pagatavot, lai tās kustu uz mēles.
Lūk, kādas receptes iedvesmai iesaka restorāna “Muusu” šefpavārs Kaspars Jansons, kurš Līgo svētku priekšvakarā rūpēsies par viesu labsajūtu vērienīgajā “Borjomi piknikā” Lucavsalā.
Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar nepieciešamajām sastāvdaļām un pagatavošanas procesu!