Marta robeža: kas katrai Zodiaka zīmei obligāti jāizdara līdz 31. martam!

Pavasaris ir bagāts laiks ar notikumiem. Marta robeža ir tuvu – un mēnesis tuvojas beigām, prasot sasniegumus no katras Zodiaka zīmes.

Auns

Auniem ir jāiemācās saprast apkārtējos cilvēkus. Neļaujiet jūsu dabiskajam egoismam iet. Uzziniet, kā saglabāt sevi un savas emocijas, lai nekaitētu mīļajiem, draugiem un kolēģiem.

Vērsis

Vērsim zvaigznes iesaka izkopt pacietību. Līdz 31.martam jums ir nepieciešams panākt panākumus, ko psihologi sauc par emocionālo stabilitāti. Uzziniet, kā neizsaukt dusmas pārējos, un tad zvaigznes dos jums labu veiksmi.

Dvīņi

Jūsu galvenais uzdevums ir izdarīt tā, lai apkārtējie cilvēki, pārstāj ciest no jūsu lepnuma. Līdz 31.martam jums ir jāsamazina pēc iespējas vairāk konfliktu situāciju. Lūdziet piedošanu no tiem, kas to ir pelnījuši.

Vēzis

Marta robežas prasa no Vēža taisnīgumu un atsaucību. Tava dzīve pēc kārtas būs piepildīta ar mīlestību un siltumu, ja tu pats to iemācīsies sniegt. Novērst sirds Sli**bas, atverot to dārgiem cilvēkiem.

Lasīt arī: Kā pareizi sagaidīt pavasari, katrai Zodiaka zīmei

Lauva

Lauvām jāpārvar bezdarbība. Ja jūs sapņojat zaudēt svaru, tad sāciet nodarboties ar sportu; ja nevarat atrast darbu, dariet visu iespējamo, lai to atrastu. Tas nav rezultāts, kas ir svarīgi, bet gan paši centieni un godīgums pret sevi.

Jaunava

Pieņemiet pasauli tādu, kā tā ir. Daudzas lietas nevar mainīt, tāpēc vienkārši iemācieties līdzās pastāvēt ar cilvēkiem un parādībām, kuras jūs novērojat. Līdz marta beigām jums jāatrod miers un līdzsvars.

Svari

Pārskatiet savas prioritātes vai apstipriniet tās. Mēģiniet uzmanīgi novērtēt visu, kas notiek tev apkārt – skaidri redzams ceļš sasniegs maksimālos rezultātus aprīlī un maijā.

Skorpions

Skorpioniem no viņu sirdīm jāizslēdz tādas sajūtas kā dusmas un liekulība. Tas ir vienīgais veids, kā ienākt jaunajā zodiaka gadā, saņemot zvaigžņu un mēness svētību.

Lasīt arī: Totēma dzīvnieks katrai Zodiaka zīmei

Strēlnieks

Strēlniekam iesaka smagi strādāt mājās. Ir pienācis laiks veikt vispārēju tīrīšanu, atbrīvoties no vecajām lietām, veikt pārkārtojumu – vārdu sakot, tīrīt un atjaunot enerģiju.

Mežāzis

Atbrīvojieties no visa, kas nevajadzīgs, līdz aprīļa sākumam, kad sākas jaunais zvaigžņu gads. Tas attiecas ne tikai uz lietām, bet arī uz domas, kas neļauj jums attīstīties un ievest tikai labu pasaulē.

Ūdensvīrs

Pabeidziet visus svarīgos jautājumus līdz 31. martam, lai palielinātu izredzes gūt panākumus jaunās dzīves izaicinājumos. Bet marta beigās neko jaunu nevar sākt. Tas negatīvi ietekmēs visu jūsu biznesu.

Zivis

Zivīm astrologi iesaka pašiem sev atrast spēku, lai beidzot atrisinātu viņu vissvarīgākās problēmas. Pretējā gadījumā viņi visu aizvedīs šogad, atņemot savu veiksmi.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment