Matu pīrsingi- stilīgākā lieta, kas šovara redzēta!

Tveršana2

Džesiju un Taiba no @Keashabraids ( iespējams atrast vietnē instagram) ir divas vislabākās speciālistes šajā jomā. Viņas savos mākslas darbos ir izmantojušas visneiedomājamākās lietas, sākot no metāla riņķīšiem un beidzot ar naglām un papīra saspraudēm.

Kad biju maza, man bija bizītes visu laiku, tāpēc nolēmu sākt nodarboties ar to. Pēc neilga pārtraukuma, atsākot nodarboties ar šo mākslu, es nolēmu padarīt bizes interesantākas. Es esmu apsēsta ar pīrsingiem( lai gan man pašai tie ir maz) un bizēm, tāpēc nolēmu – kāpēc gan neapvienot abas manas mīļākās lietas?

Taiba vēl stāsta, ka, jo apsēstāks tu kļūsti, jo trakākas idejas tev ienāk prātā. Nu viņa ir sākusi savos darbos apvienot visas trīs šīs vasara top lietas – bizes, pirsnigus un gliterus matu saknēs. Jāatzīst, ka šī kombinācija kopā izskatās ļoti labi

4

Viņas kolēģe Džesija iedrošina visas būt daudz drosmīgākām un radošākām.

Nevajag baidīties spēlēties ar dažādām matu krāsām, dizainiem. Pīrsingiem arī ir tik daudz iespēju, var eksperimentēt ar riņķīšu lielumiem, vai pievienot tiem kādu pērlīti vai citu dekoriņu. Viņai nesen ienākusi prāta ideja matu pīrsingiem pievienot sudraba un zelta pērlītes, lai radītu interesantu un elegantu izskatu.

Lūk arī vēl daži no šo talantīgo un radošo meiteņu darbiem! Iespējams iedvesmosies un arī uzdrošināsies, ko šādu pamēģināt savos matos!

Tveršana

Tveršana3

Tveršana5

Tveršana8

 

Leave a Comment