Mazās Evitas vecāki pastāsta ko sirdi plosošu, par to kas notika pēc vēsts paziņošanas, ka mazā meitenīte ir atrasta mirusi

Siguldiešu Ingas un Toma ģimene par svētdien pazudušās Evitas atrašanu otrdien Gaujā uzzinājusi no medijiem – Valsts Pol***ja pie viņiem ieradusies labu laiku pēc tam, kad ziņa jau izskanējusi plašākā sabiedrībā, portālam “Delfi” atzīst abi vecāki. To, ka ģimenei par notikušo varētu būt pavēstīts vēlāk, portālam “Delfi” nenoliedz arī Valsts policijā, kas koordinēja meklēšanu.

Kad portāls “Delfi” trešdien tiekas ar ģimeni, meitenes mamma saka, ka par sava bērna nāvi uzzinājusi no zvana par publikāciju medijos, bet patēvs Toms skaidro – viņam kāds atsūtījis ziņu “Facebook”.

Pol***ja ar sēru vēsti pie ģimenes esot ieradusies teju nepilnu stundu pēc publikācijām par to, ka Gaujā atrasta pazudusī piecgadniece. Tas ir sirdi plosoši, ka šādu vēsti ir jāuzzin no soctīkliem.

Lasi vēl: Rēzeknes novadā aiztur iespējamo Slep**vu šajā lietā; Savu vainu izdarītajā persona atzīst

Pēc tam, kad ziņas par meitenes atrašanu, sākotnēji neidentificējot viņas personību, izplatījušās dažādos medijos, māte vēlējusies saprast un pārliecināties par to, ka atrastā meitene patiešām ir viņas meita, tāpēc sazinājusies ar pazīstamu sievieti no Zemessardzes.

”Es joprojām neticēju” – lasi tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mikelsons</cite>

    Idiotisms.Vecakiem jazino nevis jaraksta pa visu pasauli.lai parastie pilsoni nosoda mammu.Karteja zurnalistu neciena un policistu nolaidiba it ka mammai jau ta bedu netrukst.Mammam nav pieredzes cik atri noslikt mazulis klusejot strauja upe …

Leave a Comment