30. jūnijs – laiks izteikt vēlēšanos! Šī diena ir mītiem apvīta ar savu maģisko pusi

30.jūnija Mēness kalendārs

Mēness pārvietojas Vēža zīmē, kā arī šajā dienā ir jauns mēness. Izsakiet vēlēšanos, jo jaunā mēness laikā tās piepildās. Pavadiet šo dienu tīrīšanas aktivitātēs, atmetiet kaitīgos ieradumus. Veltiet šodien sevi savam partnerim un ģimeni, palutiniet sevi ar braucienu uz akvaparku vai pastaigu pie ūdens.

Jauns mēness

Jauns mēness simbolizē jaunu sākumu, kā arī noslēgumu un iekšējo pārveidošanos. Radošās domas un idejas izceļas ar oriģinalitāti, tāpēc tās vajag izmantot, piešķirot tām virzienu un formu. Mūsu priekšā ir daudz iespēju, mums atliek tikai izvēlēties kādas no tām. Jauns mēness ir lūzums mirklis starp iztukšošanos un jaunas enerģijas pieplūdumu. Sākumā šī enerģija var tikt uztverta kā nemiers, saspringums, nepacietība un uzbudinājums, kas var pāraugt aizkaitināmībā. Mēs jūtam aktivitāti, bet nezinām, kādā virzienā to ievirzīt.

Jauns mēness Vēža zīmē

Ja jūtaties izmocīti un noguruši, pamēģiniet pastrādāt ar savām emocijām. Mēģiniet ienirt savas dvēseles dziļumā, gluži kā dziļā akā. Atveriet un atdzīviniet savu sievišķo enerģiju, savu iekšējo sievieti, pat ja jūs esat vīrietis! Atrodiet savu spēka avotu, savu dzīves vitalitātes avotu, to, kas jūs piepilda ar enerģiju. Dariet to, kas bagātina un pabaro jūsu dvēseli.

Dienas enerģija

Šī diena paies jūtu vadīta. Cilvēki izjutīs tuvību viens pret otru, bet tajā pašā laikā viņi var būt pārmērīgi jūtīgi un ļauties sentimentam. Galveno lomu spēlēs intuīcija. Aizgājusī pagātne būs kā atbalss, gluži kā dažādas formas bailes. Mēs atkal atgriezīsimies bērnībā, daudz raudāsim. Šī ir labvēlīga diena, lai apmeklētu radiniekus un labiekārtotu savu māju. Mums arīdzan gribēsies eksperimentēt kulinārijā. Mūs pievilks ūdens, būs romantiskas noslieces. Bet mēs varam arī viegli justies nervozi un aizkaitināti, viegli pakļauties citu ietekmei. Šajā dienā nevajag uzsākt ilgtermiņa projektus vai kāda veida celtniecību, neaizņematies naudu.

Baha ziedu esence šodienai:

Clematis (baltais mežvītenis) palīdz pret uzmanības novēršanu un sapņošanu.

Cilvēks dzīvo savos sapņos, fantāzijās un domās. Viņam trūkst interese pret notiekošo, viņš bieži aiziet no realitātes, piešķir tai mazu uzmanību. Iztēle viņu aiznes fantāziju pasaulē, bet sapņi traucē izbaudīt esošo. Viņš izjūt nemitīgu garlaicību, ir grūti koncentrēties un būt uzmanīgam. Viņš slikti atceras lietas, jo domas vienmēr kaut kur klejo.

Lasi vēl: Kāda latviete ir šokā: ”Šodien ārkārtīgi nepatīkams atgadījums sašūpoja mūsu vakara izpriecu peldvietā”

Pēc clematis jeb baltā mežvīteņa lietošanas cilvēks izrāda interesi pret realitāti, nepazūd fantāziju pasaulē. Viņš saprot, cik interesanta, aizraujoša un daudzveidīga ir ikdienas dzīve. Cilvēks priecājas par dzīvi, nebēg no realitātes.

Turpini lasī tālāk

Leave a Comment