Rēzeknes novadā aiztur iespējamo Slep**vu šajā lietā; Savu vainu izdarītajā persona atzīst

23. jūnija rītā Valsts Pol***jas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirknis saņēma informāciju, ka ceļa malā ir atrasts nenoskaidrota vīrieša līķis ar redzamiem miesas bojājumiem. Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess un noskaidrota iespējamā vainīgā persona, portālu “Delfi” informēja likumsargi.

23. jūnija rītā Valsts Pol***jas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa likumsargi saņēma informāciju, ka Rēzeknes novadā, ceļa malā ir atrasts vīrieša līķis. Ierodoties notikuma vietā tika konstatēts vīrieša līķis ar vardarbīgas Nā*es pazīmēm – žņaugšanas pēdām uz kakla. Tika uzsākti plaši operatīvie pasākumi, kuru rezultātā tika noskaidrota mirušā vīrieša identitāte.

Likumsargi operatīvo un izmeklēšanas pasākumu rezultātā tajā pašā dienā noskaidroja iespējamo vainīgo personu – 1997. gadā dzimušu vīrieti –, kurš jau iepriekš bija nonācis Pol***jas redzeslokā par mantiskiem noziegumiem, raksta delfi.lv.

Lasi vēl: Ir zināma sīkāka informācija par noslīkušās mazās Evitas ģimeni; par viņu skumst pat pilnīgi sveši cilvēki

Savu vainu izdarītajā persona atzīst. 24. jūnijā iespējamajai vainīgajai personai Rēzeknes tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (Slep**vība), par ko soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

COMMENTS

Leave a Comment