Mazās Evitas vecāki pastāsta ko sirdi plosošu, par to kas notika pēc vēsts paziņošanas, ka mazā meitenīte ir atrasta mirusi

“Kad vakar to paziņoja, es joprojām neticēju. Man piezvanīja Inga no meklēšanas grupas un teica, ka “Delfos” ielikta ziņa, ka Gaujā atrasta piecgadīga meitenīte,” sarunā saka Inga (portālam “Delfi” ir zināmi arī vecāku uzvārdi, taču izvēlamies tos neminēt, lai ģimeni pasargātu no naida izpausmēm), raksta delfi.lv.

Lasi vēl: Ir zināma sīkāka informācija par noslīkušās mazās Evitas ģimeni; par viņu skumst pat pilnīgi sveši cilvēki

Pol***ja pie ģimenes ieradusies jau pēc tam, kad meitenes Nā*e bija apstiprināta medijiem – Pol***jas paziņojums tika izsūtīts otrdien pulksten 13.12. “Paskatījos, ka ziņa ielikta pirms 20 minūtēm.

Pol***ja ar mums komunicēja kādas 40 minūtes pēc tam, kad viss sarakstīts ziņās. Tā bija pirmā reize, kad viņi atnāca kaut ko pateikt. Atbrauca divi vīrieši un sieviete no Pol***jas, pateica, ka viņa ir atrasta Gaujā”, portālam “Delfi” saka Toms.

Tā nevajadzētu būt, ka preses relīze medijiem iznāk ātrāk, nekā par notikušo uzzina vecāki.

Valsts Pol***jas pārstāve Simona Grāvīte portālam “Delfi” atzīst, ka Pol***jai nav informācijas par precīzu laiku, kad tās pārstāvji devušies pie ģimenes.

Viņa uzsver, ka pirms paziņošanas vecākiem likumsargiem bija jāpārliecinās, ka atrastā meitene tiešām ir Evita. Tāpat policijā arī neizslēdz varbūtību, ka ziņa medijos nokļuvusi ātrāk nekā likumsargi ieradušies pie Evitas vecākiem.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mikelsons</cite>

    Idiotisms.Vecakiem jazino nevis jaraksta pa visu pasauli.lai parastie pilsoni nosoda mammu.Karteja zurnalistu neciena un policistu nolaidiba it ka mammai jau ta bedu netrukst.Mammam nav pieredzes cik atri noslikt mazulis klusejot strauja upe …

Leave a Comment