Mazmeita lasa savu šokējošo vecmammas vēstuli. Ģeniāli!

Mīļo mazmeitiņ,

Vienā dienā es iegāju vietējā katoļu veikalā, kurā ieraudzīju jauku uzlīmi ar uzrakstu “Signalizē, ja Tu mīli Jēzu”. Es biju īpaši labā noskaņojumā, jo tikko biju pārnākusi no enerģiska kora mēģinājuma un burvīgas lūgšanās stundas. Tāpēc es nopirku uzlīmi un uzliku to uz mašīnas bufera.

Esmu tik priecīga, ka tā izdarīju, jo tālākā pieredze bija fantastiska!

Braucot ar mašīnu, apstājos pie sarkanās gaismas. Aizdomājos ar to, cik labs un visvarens ir Dievs, nemanot kā luksofora gaisma nomainās. Tas ir tik labi, ka kāds cits arī mīl Jēzu, jo vairāk cilvēki sāka signalizēt. Dienas laikā uzzināju, ka ļoti daudz cilvēki mīl Jēzu!

Vēl joprojām stāvot pie luksofora, kāds vīrs sāka taurēt kā traks. Pēc tam viņš izliecās pa logu un nokliedzās: “Dieva dēļ!” “Aiziet, aiziet, kusties Dieva dēļ!” Es sajutu tādu prieku un laimi, ka tik daudzi cilvēki sāka signalizēt, rādot savu mīlestību pret Jēzu. Jutos tik apgarota, ka arī es sāku signalizēt, izkāros pa logu, sāku māt ar roku un smaidīt. Tik patīkami bija saplūst ar šiem Jēzus mīlētājiem vienā lielā līksmošanā.

Tad es ievēroju, kādu jokainu vīru, kurš man māja tikai ar vidējo pirkstu paceltu gaisā. Tad jautāju mazdēlam, kurš sēdēja aizmugurējā sēdeklī, ko tas nozīmē. Viņš teica, ka iespējams Havaju salās tas ir veiksmes novēlējums. Tāpēc arī es pacēlu savu vidējo pirkstu augstu gaisā.

Mazdēliņš izplūda smieklos un sapratu, ka arī manu mazdēlu pārņem reliģiozais prieks.

Cilvēki bija tik priecīgi, ka sāka kāpt ārā no mašīnām un nākt manā virzienā, visticamāk, lai kopīgi lūgtos vai jautātu, uz kuru baznīcu es eju. Bet tad es pamanīju, ka luksoforā deg zaļā gaisma un spiedu gāzi grīdā, atstājot savus brāļus un māsas paliekto stāvam pie sarkanās gaismas.

Drīz rakstīšu vēl!

Mīlu,

Vecmamma

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment