Medus, valrieksti, kanēlis un citrons – uzziniet, ko šāds savienojums ārstē!

honey-walnuts-cinnamon-lemon-find-out-what-they-can-cure

Ja runa ir par medu, tad daudzi noteikti zina, cik ļoti veselīgs tas ir, turklāt lielākais pluss ir arī tāds, ka šim produktam nav derīguma termiņa.

Valriekstos ir ļoti daudz šķiedrvielu, olbaltumvielu, vitamīnu un minerālvielu, tādēļ tos uzskata par visveselīgākajiem no riekstiem. Tajos ir daudz spēcīgāki antioksidanti nekā citos riekstos. Ir pierādīts, ka valrieksti spēj aizsargāt no vairākiem vēža veidiem, sirds un As**svadu slimībām un otrā tipa cukura diabēta.

Lasi vēl: Visīstākais brīnumlīdzeklis! Valriekstu starpsieniņas spēj izārstēt organismu!

Kanēlim piemīt eksotisks aromāts un spēcīga garša, ko mēdz izmantot kā dabīgo līdzekli mūsu Vese***as saglabāšanai. To iespējams dabūt gan pulvera, gan standziņu veidā. Kanēlis ir zināms ne tikai kā lieliska garšviela, bet arī kā minerālvielu un vitamīnu avots. Tās sastāvā ir kalcijs, dzelzs, mangāns, C un K vitamīni, kā arī šķiedrvielas. 

Citrons – auglis, par kura labvēlīgajām īpašībām iespējams runāt bezgalīgi daudz. Šis dzeltenais un sulīgais auglis ir pārbagāts ar C un B vitamīniem, minerālvielām, kāliju, fosforu, kalciju un magniju.

 

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kas notiek, kad visus šos produktus apvieno

Leave a Comment