Medus, valrieksti, kanēlis un citrons – uzziniet, ko šāds savienojums ārstē!

 

honey-walnuts-cinnamon-lemon-find-out-what-they-can-cure

 

Dabīgs līdzeklis cīņā pret anēmiju:

Sajauciet 500 g medus ar 500 g sasmalcinātu valriekstu un viena citrona sulu, kas izspiesta ar koka karotes palīdzību. Iegūto līdzekli izmantojiet pa vienai ēdamkarotei trīs reizes dienā.

 

Augsts As**sspiediens:

Sajauciet 200 g sasmalcinātu valriekstu ar 200 g medus. Lietojiet pa vienai ēdamkarotei dienā, 45 dienu garumā.

 

Saaukstēšanās:

Sajauciet vienu tējkaroti medus ar ½ tējkaroti kanēļa. Šo līdzekli jālieto pa vienai tējkarotei trīs dienu garumā. Tādā veidā iespējams ārstēt klepu un saaukstēšanos.

 

Galvassāpes un bezmiegs:

Ēdiet vienu ēdamkaroti medus un trīs veselus valriekstus ik reizi, kad sajūtat galvassāpes. Profilakses nolūkos varat tos lietot katru dienu.

 

Lasi vēl: Pārsteidzošs līdzeklis, kas nostiprinās imunitāti, samazinās holesterīna līmeni un attīrīs As**svadus

 

Spēku izsīkums:

Glāzē ūdens izšķīdiniet pus karoti medus un tādu pašu daudzumu kanēļa. Ja šo maisījumu lietosiet regulāri, sajutīsiet organisma Vese***as stāvokļa uzlabošanos.

 

Tēja:

Regulāri lietojiet tēju ar medu: divas ēdamkarotes medus, viena karote kanēļa. Visu šo aplejiet ar 200 ml verdoša ūdens. Ja šo tēju dzersiet divas reizes dienā (no rītiem un pirms gulētiešanas) – tas palīdzēs Jums ārstēt artrītu.

 

Tievēšanai:

Apmēram 200 ml karsta ūdens lieciet vienu karoti medus, vienu karoti kanēļa un no puses citrona izspiestu sulu. Lietojiet glāzi šī dzēriena pirms brokastīm un glāzi arī pirms gulētiešanas.

 

Urīnpūšļa infekciju ārstēšanai:

Karstā ūdenī sajauciet divas karotes kanēļa un vienu karoti medus. Lietojot šādu dzērienu pāris reizes nedēļā, iespējams atbrīvoties no urīnpūšļa un urīnceļu infekcijas slimībām.

 

Kuņģa vēzis:

Lai ārstētu kuņģa vēzi, katru dienu vismaz trīs mēnešu garumā nepieciešams lietot vienu karoti medus sajauktu ar vienu karoti kanēļa pulvera.

 

Leave a Comment