Meitene iedzēra suliņu un sāka kliegt – izrādījās, ka sulas pakā nav tas, kam tur bija jābūt!

Krofta stāsta: “Es iedevu dzērienu meitiņai, un viņai pēc tā iedzeršanas klājās pavisam nelāgi – viņas mutē parādījās čūlas, kā arī krietni pacēlās ķermeņa temperatūra. Pirmdienas rītā es iegādājos viņai dzeramo. T kā arī pati biju nedaudz izslāpusi, arī es pagaršoju iegādāto sulu.

Garša bija neiedomājam pretīga. Es to paostīju, un pirmais, kas man ienāca prātā, bija tas, ka dzēriens smirdēja pēc nagu kopšanas salona – laikam tajā bija acetons vai kas tamlīdzīgs. Mans dzīvesbiedrs arī paostīja šķidrumu un teica, ka tas smird pēc benzīna.”

Krofta un viņas dzīvesbiedrs Pols Vokers (39) bija šokēti, kad pašrocīgi veicot šķidruma testu pēc tā ieliešanas glāzē un atstājot tur apsūbējušu monētu, tā kļuva spodra.

Lasi vēl: Viņš iedzēra ābolu sulu un nonāca Slim**cā – ŠIS ir jāzina ikvienam!

Sieviete skaidro: “Es vēlos zināt, kas bija tajā sulas pudelītē, ņemot vērā, ka manai meitai mutē izveidojās čūlas un ka viņa jutās ļoti slikti. Čūlu dēļ viņa nespēja ēst aptuveni četras dienas. Tās vēlāk pazuda pašas no sevis.”

Kalīsija-Leija, kura iedzēra nezināmo šķidrumu, tika nogādāta pie ģimenes ārsta, kurš konstatēja čūlas mutē un ieteica lietot paracetamolu saturošus medikamentus, kā arī Nurofen.

Krofta devās uz “Farmfoods” veikalu, kur uzrakstīja sūdzību. Tāpat viņa ir sazinājusies ar “Jucee” ražotājiem un izskaidrojusi notikušo.

Krofta papildina: “Man bija jānoskaidro, kas bija tajā dzērienā, man jāzina, kādēļ manai meitai klājās tik grūti un kādēļ viņas mutē radās čūlas. Tas ir bīstami.”

“Jucee” pārstāvis skaidro: “Mēs esam informēti par notikušo un sazinājāmies ar klienti, lai veiktu tālāku izmeklēšanu. Mēs atvainojamies par sagādātajām neērtībām un apņemamies informēt klienti par lietas izmeklēšanas gaitu.”

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment