Meklē savu ideālo vīrieti? Astroloģija Tev palīdzēs – vīriešu horoskops

 

AUNS

Auns – zodiaka apļa pirmā zīme, tas nozīmē, ka ka šīs zīmes pārstāvjos ir ļoti daudz bērna tiešuma. Parasti tāds vīrietis izskatās jaunāks par saviem gadiem, bet, ja mēs esam līdz galam atklāti, tad liekas, ka viņi vispār nenoveco. Šie vīrieši klusajā ikdienas dzīvē spēj saglabāt dzīvesprieku, viņi ir īsti dzīves svinētāji! Ja Jūs pati mīlat skaļas kompānijas, tad Auns ir kā radīts Jums – kopā ar viņu Jūs nekad negarlaikosieties. Esiet gatava tam, ka šis vīrietis Jūs var piecelt nakts vidū, lai dotos ar Jums romantiskā  pastaigā pa naksnīgo pilsētu. Atteikums netiek pieņemts – izrādīt kaprīzes šajās attiecībās ir ļauts tikai viņam. Blakus Aunam Jūsu dzīve būs līdzīga šūpolēm – vienā brīdī Jūs pacelsieties tik augstu, ka vīrietis centīsies Jums nonest zvaigznes no debesīm, bet jau kādā citā brīdī Jūs būsiet lejā!

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāvis sevī apvieno vairākas ideālā vīrieša rakstura iezīmes. Viņš ir pacietīgs, gudrs un strādīgs. Viņš nekad neapvainos Jūs neuzticībā, pirms pats nebūs līdz galam ticis skaidrībā ar šo situāciju un viņam nebūs pierādījumu viņa taisnībai un Jūsu vieglprātībai, taču, ja viņš līdz kam tādam aizraksies, tad tas gan varētu viņu izvest no līdzsvara stāvokļa, tāpēc vicināt sarkanu lupata Vērša priekšā noteikti nav vērts, jo tādā gadījumā viņš Jūs var diezgan sāpīgi sabadīt. Vērsis ļoti labi pelna, taču nekad neļaus sievietei palaist naudu vējā, bet Jums noteikti būs atļauts pirkt dažādas mīļas lietiņas no suvenīru veikaliņa Jūsu romantiskā ceļojuma laikā. Vērsis ir izslavēts ar savu labo apetīti, tā kā ar sviestmaizēm un kaut kādām ātrajām uzkodām iztikt nevarēs, būs vien jāpērk kāda pavārgrāmata!

DVĪNIS

Lai labāk saprastu vīrieti – Dvīni, mums nāksies vērsties pie šīs zīmes mitoloģiskā raksturojuma. Tas ir divu brāļu tēls, kuri apskāvušies stāv un skatās viens uz otru – viens no viņiem dzīvo mirušo valstībā, bet otrs starp dzīvajiem. Tā arī ir realitātē – bieži vien šis vīrietis ir iegrimis pats savu ilūziju pasaulē, viņam ir savs skatījums uz ģimeni un uz sievieti. Galvenais – netraucēt viņam sapņot, bet gudri izvest viņu no šī stāvokļa, atbrīvot no šaubām un nedrošība sajūtas. Dodiet viņam iespēju būt dažādam, un Jums liksies, ka Jums blakus dzīvo ne viens, bet gan vairāki cilvēki. Šī vīrieša noskaņojums var mainīties zibens ātrumā – vienā brīdī viņam vajag mierinājumu, jau nākamajā ko citu, bet pēc stundas viņš atkal būs laimīgs. Esiet gatava tam, ka Jūsu iemīļotais ļoti mīl runāt, viņš tiešām ir lielisks orators! Dvīnis ir īsts dzīves ceļa radītājs – viņš atradīs izeju no jebkuras sarežģītas situācijas un noteikti norādīs Jums pareizo ceļu!

VĒZIS

Vēzis ir ļoti interesants personāžs. No vienas puses – viņš ir rūpīgs tēvs, no otras – viņš pats vēl ir kā bērns, kuram vajadzīgas rūpes un mierinājums. Vēzi nepārtraukti vajag uzmundrināt un motivēt. Ja tas netiek darīts, tad viņš “piepūšas”, ielien savā mājiņā un ieslēdzas tajā, bet dabūt viņu ārā no šī dziļi depresīvā stāvokļa nebūt nav viegli. Atcerieties, ka šāda vīrieša spēks slēpjas viņa vājumā. Ja Jūs esat sieviete ar izteiktu mātes instinktu un Jums alkstat pēc kāda, par kuru visu laiku rūpēties, tad tieši Vēzis būs tas, kurš ar prieku pieņems Jūsu rūpes. Šajā gadījuma Jūs iegūsiet ne tikai partneri, kuru Jūs lasīsiet kā grāmatu, bet arī labu ģimenes galvu, pie kura pēc padoma vērsīsies Jūsu bērni. Viņš viņiem būs lielisks draugs un brīnišķīgs mentors, bet ar ar pātadziņu pērsiet Jūs. Ja Jūs neesat gatava pieņemt šos spēles noteikumus, esot blakus maigajam un jūtīgajam Vēzim, tad kopdzīve ar viņu Jums var likties pārāk blāva.

LAUVA

Lauva ir valdonīgs karalis, kurš neprot rast kompromisus. Jums nāksies stipri pacensties, lai atrastu argumentus un par kaut ko pārliecinātu savu Lauvu. Nebrīnieties, ja viņš Jūsu domu uztvers kā savējo un pasniegs to kā gadsimta ideju. Jums atliks paklausīgi izpildīt viņa gribu, uzmanīgi klausīties un vajadzīgajā laikā teikt uzmundrinājuma vārdus, pat ja tie būs absolūti meli, jo vīrietis – Lauva tāpat nekad to nesajutīs Gribat viņu apburt?! Klausiet viņu, it visā atbalstiet un pastāvīgi runājiet par viņa diženumu. Sagatavojieties tam, ka Jums nāksies ar viņu dalīt spoguli, plauktiņus vannas istabā un skapi. Ar trīs ādas virsjakām un pieciem pāriem zamša kurpju viņam noteikti ir par maz. Neaizmirstiet par to, ka, ja Jūs pieņemsiet Lauvas spēles nosacījumus, tad Jūs šajās attiecībās nekad nejutīsieties nelaimīga vai nemīlēta, taču, ja arī Jūs šo “lielo kaķi” būsiet pieradinājusi, laiku pa laikam viņš tik un tā darīs to, ko gribēs un ar to, ko gribēs!

JAUNAVA

Šis ir vīrietis, kurš visu mīl darīt pats – pats sev priekšnieks, pats vada auto un skaita naudu. Šādi brīvību mīloši vīrieši izvēlas sev darbu, kurā neviens pār viņiem nepārvalda. Vadīt Jaunavu un manipulēt ar šādu vīrieti nav iespējams – komandēt mīl viņi paši. Kā priekšnieki viņi var nolīgt darbiniekus arī tikai tam, lai kāds uzmanīgi klausītos viņu norādēs – pūlēties vienatnē Jaunavas nav radušas. Necentieties vīrieti – Jaunavu ārstēt, jo šis vīrietis noteikti nelaidīs garām izdevību paslimot, lai ievērotu pilnīgi visas ārsta dotās rekomendācijas. Šāds vīrietis ir arī nelabojams darbaholiķis, ja viņš ir atradis savas dzīves īsto lietu, tad rēķinieties ar to, ka esat savu vīrieti pazaudējusi viņa darbā.

SVARI

Šis vīrietis ir gatavais skaistuma etalons – pats par sevi labs, izcili veidots, ar lieliskām fiziskajām dotībām un skaistiem roku pirkstiem. Ja Jūs negribat tādu vīrieti pazaudēt, tad nekad nepieļaujiet rupju un nesievišķīgu rīcību. Neatstājiet netīros traukus izlietnē un obligāti novāciet galdu pēc Jūsu romantiskajām vakariņām. Viņš Jums tiešām nepiedos pārkāpumus viņa teritorijā. Šiem individuālistiem ir savs konts bankā, sava kredītkarte un, protams, arī sava ķemme. Arī tad, ja Jūs kopā dzīvojat jau vairākus gadus, Jūs līdz galam nezināt, kas viņš īsti ir, jo šāds vīrietis sevī slēpj ļoti daudz noslēpumu un mīklu. Nebrīnieties, ja vienā jaukā dienā Jūs pretī saviem logiem redzēsiet greznu auto vai arī uzzināsiet, ka esat kļuvusi par jauna dzīvokļa īpašnieci, jo šis vīrietis noteikti mīl pārsteigt savu partneri.

SKORPIONS

Skorpions ir līdzīgs “kubikam – rubikam”. Tas, cik ātri Jūs iemācīsieties to salikt, ir atkarīgs tikai un vienīgi no Jūsu pašas vēlmes būt viņam blakus. Jūs nekad nevarēsiet uzminēt, kas konkrētajā brīdī ir Skorpiona galvā – ko viņš domā un kādas emocijas izjūt, taču noteikti nav vērts uzstājīgi līst viņam dvēselē un provocēt viņa jūtas – viņš Jums ar vārdiem var ļoti sāpīgi iedzelt. Ja šis vīrietis klusē, tas nebūt nenozīmē, ka viņš nav ar Jums vienisprātis. Skorpions dara visu, lai pakārtotu Jūsu dzīvi viņa vēlmēm. Jau pašā kopdzīves sākumā Jūs uzzināsiet visu par viņa ieradumiem un, pati nemaz nemanot, rītos jau vārīsiet viņam tēju ar divām tējkarotēm cukura. Starp citu, Skorpions mīl ar acīm, tā kā tad, kad dosieties kaut kur, Jums noteikti nāksies uzkrāsot skropstas un izgludināt savas kleitas vīles.

STRĒLNIEKS

Šis vīrietis noteikti ir ceļotājs. Ja arī tāds cilvēks izvēlas sev profesiju, kas nav saistīta ar pastāvīgiem komandējumiem, tad tāpat regulāri centīsies izrauties kaut kur kādu citu iemeslu dēļ. Strēlnieks ir īsts vientuļais vilks. Mājās viņš noteikti atradīs sev kādu noslēgtu vietiņu, kur pavadīt laiku līdz kārtējam ceļojuma sākumam. Strēlnieki mīl izdomāt sev dažādas izklaides, no viņiem sanāk labi kolekcionāri, kuri patiesībā ļoti labi orientējas mākslā. Augstāko izglītību viņi bieži vien iegūst diezgan vēlu, jo neuzskata par noderīgu tērēt tam savas dzīves labākos gadus, tomēr Strēlnieks ir pati gudrākā zodiaka zīme, gribas arī īpaši uzsvērt šī vīrieša dabas doto kārtības izjūtu. Iespējams, ka arī Robins Huds bija Strēlnieks, jo šīs zīmes pārstāvji vienmēr stāv vājo, sieviešu un taisnības pusē!

MEŽĀZIS

Savas stūrgalvības dēļ šie vīrieši noteikti izvēlēsies tādu sievieti, kura nemeklē vieglāko ceļu, bet gan izvēlas sev dzīves ceļu ar diezgan asiem līkumiem un izciļņiem. Mežāzis ir sarežģīts it visā – sadzīvē, attiecībās ar otro pusīti. Pakāpjoties pa karjeras kāpnēm, viņš šajā jomā sasniedz diezgan augstas virsotnes. No Mežāžiem var iznākt ļoti labi priekšnieki, savu izcilību šajā jomā viņi ienes arī ģimenē – mīl komandēt un tramdīt savu sievu un bērnus. Sagatavojieties tam, ka šī vīrieša dēļ Jums var nākties upurēt savu karjeru, lai palīdzētu viņam nokļūt viņa kalna virsotnē. Blakus Jums vienmēr atradīsies skumjš bruņinieks, kurš mīl smagas bruņas, lielas lādes un senas gleznas. Laiku pa laikam viņš dosies komandējumos, pazudīs nezināmā virzienā. Neskatoties uz viņa rakstura sarežģītības pakāpi, Mežāzis sev priekšā nostāda ļoti lielus mērķus un, kā likums, to arī sasniedz, tādā veidā rūpējoties par ģimenes sociālo stāvokli un komfortu.

ŪDENSVĪRS

Šim vīrietim ir grūti salikt punktiņus iepriekšējās attiecībās un laiku pa laikam viņš pie tām atgriezīsies – ja nu tur tomēr vēl kaut kas ir palicis? Dodieties šī vīrieša meklējumos pa zināmām adresēm un neapvainojieties, vienkārši Ūdensvīrs ir tik ļoti galants un vientiesīgs, ka viņam ir ļoti grūti pateikt “nē” – viņš iet tur, kur viņu pasauc. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji attiecībās ļoti augstu vērtē draudzību, viņi prot sievietē klausīties, ņem viņu savā paspārnē, tāpēc ar šādu vīrieti Jums blakus vienmēr būs plecs, uz kura paraudāt. Vīrieši – Ūdensvīri mīl minēt dažādus noslēpumus, jo vairāk Jums būs skeletu skapī, jo interesantāk viņam būs Jūs izzināt. Noslēpumaini smaidiet, atstājiet daudzpunktes. Dāviniet viņam visus iespējamos gadžetus, jo Ūdensvīrs dievina tehniku, taču ļoti slikti orientējas apģērbā.

ZIVIS

Vai zināt, kādos dziļumos mīt vīrieši – Zivis? Ir divas pasugas – saldūdens un agresīvie. Pirmie ir klusi un ievainojami, bet otrie – izmisuši ideālisti. Šāds vīrietis visā saskata kādu mīklu, visa viņa dzīve ir piesātināta ar misticismu. Viņš nepanes vientulību, tāpēc viņu ir viegli sasaistīt ar laulības saitēm. Šis vīrietis ir liels estēts, viņš mīl veiksmīgas un skaistas sievietes. Attiecībās viņš partnerei dod pilnīgu brīvību savai pašattīstībai, atbalsta viņu un palīdz nostāties uz kājām jebkurā viņas attīstības etapā. Lai gan viņš Jums dod brīvības sajūtu, noteikti nav vērts pārbaudīt viņa pacietību, jo viņš Jums nepiedos pat visvieglāko flirtu. Šis vīrietis dzīvo pēc principa, ka Zivs peld tur, kur ir dziļas jūtas un kristāldzidras attiecības.

Leave a Comment