Mēnesis, kurā esi dzimis – kādus noslēpumus par Tevi tas spēj atklāt

MARTS

Akmens: akvamarīns

Suns: Bostonas terjers

Ziedi: narcises

Smarža: piparmētru saldējuma ar šokolādes gabaliņiem

Martā dzimušie ir kaislīgas un mākslinieciskas dabas cilvēki, kuri dzīvo spilgtu un enerģisku dzīvi. Jums katru dienu patīk uzzināt kaut ko jaunu – tas var būt gan jauns ēdiens, gan vieta, gan hobijs. Jūs dzīvojat ar sirdi un vienmēr runājat to, ko domājat. Jūs cenšaties pasargāt savu privāto dzīvi, taču, kad Jūs satiekat kādu, kas ir patiešām tuvs Jūsu dvēselei, Jūs pilnībā uzplaukstat. Jūs mīlat pavadīt laiku ārpus sava mitekļa, jo Jums noteikti ir īpaša saite ar dabu un pasauli, kas ir Jums visapkārt. Nebaidieties atklāties cilvēkiem, stāstiet par sevi, dalieties ar draugiem, jo viņiem ir atbildes uz  jautājumiem, kurus Jūs uzdodat, tāpēc nepaļaujieties tikai uz sevi!

TESTS: Ko par sievietes raksturu vēsta frizūra?

APRĪLIS 

Akmens: briljants

Suns: špics

Ziedi: margrietiņas

Smarža: rozā limonādes

Aprīlī dzimušie ir spilgtas un apgarotas personības ar zelta sirdi. Jūs mīlat dāvināt dāvanas un izdomāt, kā pārsteigt savus tuviniekus. Nekas Jūs nedara laimīgākus, kā prieks mīļoto cilvēku acīs. Jūs spējat ar savu siltumu apgaismot jebkuru telpu, kurā ieejat. Kad aizejat, Jūs vienmēr atstājat labu iespaidu. Jūs cienāt spītīgas pūles, tāpēc tad, kad gribat kaut ko panākt, Jūs apbruņojaties ar pacietību un strādājat. Jūs esat tas, uz kuru visi apkārtēji var paļauties. Aprīļa daba – labsirdīga un dzīvespriecīga, tikai reizēm Jums šķiet, ka uz pasaules nav neuzmanīgāka cilvēka par Jums, taču pēc lietus vienmēr parādās varavīksne, un arī Jūsu dzīvē ir gaidāmas pozitīvas pārmaiņas. Jūs vēl neessat apzinājies to, ka esat saticis cilvēku, kas tuvākajā laikā atvērs jaunas Jūsu dzīves durvis. Viss, kas no Jums tiek prasīts – nepalaidiet šo iespēju garām, tāpēc atmetiet visas šaubas un ļaujieties šīm pārmaiņām!

MAIJS 

Akmens: smaragds

Suns: borderkollijs

Ziedi: lilijas

Smarža: banānu pudiņa

Maijā dzimušie ir pieticīgas dabas, kas pirmajā vietā vienmēr nostādīs apkārtējos nevis sevi. Jūs esat nedaudz aizkaitināms cilvēks un neviens nekad īsti nezina, ko no Jums sagaidīt. Ja Jūs kaut ko ieņemat galvā, tad Jūs panāksiet savu, respektīvi, esat ietiepīgs kā ēzelis, taču šī Jūsu daļa arī ir Jūsu “rozīnīte”. Jūs esat labsirdīgi un vienmēr palīdzat apkārtējiem, Jūs dievināt smieties un labi pavadīt laiku. Jūs esat stipri un gudri, pie tam Jums liekas, ka dzīve ir grūta un prasa, lai Jūs pastāvīgi cīnītos, taču, ticiet, drīz tas beigsies. Klausiet savai sirdij un mīļoto cilvēku padomiem, tad arī veiksme pagriezīsies pret Jums Skatieties uz grūtībām kā uz milzu pieredzi, jo Jums ir sagatavots ļoti interesants liktenis, tāpēc izdariet secinājumus no iepriekšējām kļūdām un aizmirstiet par pagātni.

JŪNIJS

Akmens: aleksandrīts

Suns: mopsis

Ziedi: rozes

Smarža: zemeņu siera kūkas

Jūnijā dzimušie ir bezrūpīgi, pacietīgi un nekad nepieņem vārdu “nē”. Ja Jūs zināt, ko gribat, tad Jūs to arī panāksiet. Jūsu šarms, prāts un bezbailība ne reizi vien jau Jums ir palīdzējusi. Jūs esat ļoti daudzveidīgs cilvēks ar daudziem hobijiem, Jūs vienmēr esat lietas kursā par visiem notikumiem un pasākumiem. No praktiskā un teorētiskā skatu punkta Jūs dievināt mākslu, Jūs spējat saglabāt balansu starp šiku un ikdienu. Jūnijā dzimušie spēj lieliski pieskaņoties tās vietas atmosfērai, kurā atrodas. Jūs esat burvīgi, labsirdīgi un gudri – uzticīgs sabiedrotais un centīgs darbinieks. Iespējams, ka nesen Jums bija kādas problēmas privātajā dzīvē. Drīz vien tiks atrasts risinājums, tāpēc nezaudējiet ticību, jo drīz vien viss mainīsies!

JŪLIJS

Akmens: rubīns

Suns: zelta retrīvers

Ziedi: ūdenslilijas

Smarža: sauļošanās līdzekļa

Jūlijā dzimušie mīl priecāties un uzņemt viesus. Jūs mīlat atklāt šo pasauli, esat ļoti ziņkārīgs un vienmēr uzdodat jautājumus, ja Jums kaut kas nav saprotams. Darbā ar Jums lepojas, Jūs vienmēr izliekat sevi uz visiem 100%. Jūs esat laipni un labsirdīgi, cilvēki ar Jums kopā jūtas ļoti komfortabli. Jūs viegli iegūstat jaunus draugus, taču pilnībā uzticaties tikai dažiem no viņiem. Jūs dievināt sasniegt jaunas virsotnes un nekad neatskatāties atpakaļ. Jūs esat gudrs un māksliniecisks cilvēks. Drīzumā Jūs gaida globālas pārmaiņas – nav svarīgi, jauns draugs, bērns vai kāds lielāks pirkums. Ne visi ir gatavi tādām pārmaiņām, taču tās Jums nāks tikai par labu. Pārmaiņas biedē, taču aizmirstiet par bailēm, jo šis ir brīnumains laiks Jūsu dzīvē!

AUGUSTS

Akmens: hrizolīts

Suns: pitbuls

Ziedi: gladiolas

Smarža: ceptu zefīru

Ja esat dzimis augustā, tad esat stiprs un izturīgs. Esat par sevi pārliecināts cilvēks, kurš vienmēr zina pareizo atbildi. Sociālajā vidē Jūs esat ļoti atbildīgs cilvēks, kā rezultātā visi zina, ka uz Jums noteikti var paļauties. Jūs dodat vērtīgus padomus un esat līderis. Sarežģītās situācijās Jūs spējat saglabāt mieru. Jūs neciešat kavēšanos un vienmēr sekojiet noteikumiem, taču tas nenozīmē, ka neprotat priecāties. Jums patīk smieties un pavadīt laiku ballītēs, Jūs mīlat dzīvi, dabu, dzīvniekus un Jums ir liela un laba sirds, kas mīl dot. Iespējams, ka Jums tas liekas diezgan grūti, taču tagad ir vispiemērotākais brīdis, lai atdotu vadības stūri kādam citam, jo Jūs visu nevarat darīt viens pats. Atslābinieties, fokusējieties uz sevi, jo Jums ir vajadzīga neliela atpūta!

SEPTEMBRIS

Akmens: safīrs

Suns: korgijs

Ziedi: asteres

Smarža: ingvera cepumu

Ja esat dzimis septembrī, tad Jūs pēc dabas esat konservators. Jūs gūstat baudu no vienkāršām lietām un nemīlat nekur steigties. Jūs baudāt savu laiku un vērojat pasauli Jums visapkārt. Iespējams, ka kāds nesaprot Jūsu nesteidzību. Jūs novērtējat labas manieres, audzināšanu un māju atmosfēru. Mūsdienu tehnoloģijas noteikti nav viena no Jūsu kaislībām, Jūs labāk pavadāt laiku dārzā vai muzejā, lēnām apskatot skulptūras. Jums ir mīļa un labsirdīga daba, bet apkārtējos piesaista Jūsu vieglais konservatīvisms. Drīz Jūsu dzīvei draud lielas pārmaiņas. Ejiet pa savu ceļu un drīz vien Jūs atradīsiet kaut ko, kas sagriezīs Jūsu dzīvi kājām gaisā.

INTERESANTI: Uzzini, ko par tevi atklāj tava mīļākā krāsa

OKTOBRIS 

Akmens: rozā briljants

Suns: Bernes ganu suns

Ziedi: klinģerītes

Smarža: karsta ābolu sidra

Oktobrī dzimušie ir mākslinieciski un dvēseliski cilvēki, kas ir ļoti pedantiski un pamana jebkuru sīkumu. Savai nodarbei Jūs atdodaties ar visu sirdi un dvēseli – Jūs darāt visu iespējamo, lai savu darbu izdarītu tā, kā pienākas. Jūs cienāt vēsturi un mīlat uzzināt kaut ko jaunu. Aiz Jūsu stingrās “fasādes” slēpjas maigs, labsirdīgs un jūtīgs cilvēks. Jums patīk kārtība un tīrība. Cilvēkus piesaista Jūsu pacietība un prasme ļoti akurāti izdarīt visus savus darbus. Jūs ne vienmēr atrodat kopīgu valodu ar apkārtējiem, taču drīz tas mainīsies, jo Jūsu ceļā parādīsies pareizie cilvēki.

NOVEMBRIS

Akmens: topāzs

Suns: dalmācietis

Ziedi: krizantēmas

Smarža: svaigi ceptas maizes

Ja esat dzimis novembrī, tad Jūs esat ļoti spēcīgs, izturīgs un visnotaļ stūrgalvīgs, taču dziļi iekšā slēpjas ļoti laba un maiga sirds. Jums ir jūtīga un rūpīga daba, kura ik pa laikam mīl papriecāties. Jūsu raksturs jebkuru situāciju var pārvērst īstos svētkos. Jūs esat labs darbinieks, jo nekas nedara Jūs laimīgākus, kā kvalitatīvi izdarīts darbs. Reizēm Jūs cīnāties ar pagātni, taču pacentieties par to aizmirst, tad arī Jūs redzēsiet, cik kardināli Jūsu dzīve var izmainīties. Jūs izjutīsiet neticamu atvieglojumu, kuru patiesībā tik ilgi gaidījāt – nešaubieties par to, viss ir uz labu!

DECEMBRIS

Akmens: zilais cirkons

Suns: kollijs

Ziedi: puansetijas

Smarža: amaretto kafijas

Ja esat dzimis decembrī, tad Jūs esat jautrs un enerģisks cilvēks, siltumu, komforta un spilgtu krāsu mīlošs. Jūs augstu vērtējat kārtību un organizētību. Lepojaties ar savu mierīgumu, taču tā ir tikai maska, jo Jums iekšā kūsā jūtas un emocijas Neskatoties uz Jūsu pūlēm, Jūs ne vienmēr spējat tikt ar tām galā. Jūs mīlat mākslu – tad, kad Jūsu prātu piemeklē jaunas idejas, Jūs esat vislaimīgākais cilvēks pasaulē. Jūs cenšaties savu dzīvi neizlikt citu apskatei un cieši kontaktējaties tikai ar nelielu tuvu cilvēku grupu. Jūs esat pieticīgi un darbu mīloši, kuri seko tradīcijām. Drīzumā Jūs gaida pamošanās, Jūsu dzīvē mainīsies ļoti neticamā veidā. Varbūt iesākumā Jums šīs pārmaiņas liksies ne visai patīkamas, taču tā nebūt nebūs – Jūs spējat tikt galā arī ar daudz lielākām pārmaiņām nekā šīs!

Leave a Comment