Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (18.05-24.05)

18. maijs, pirmdiena – 30 un 1 Mēness diena. Mēness Vērša un Dvīņu zvaigznājos. Jauns Mēness. Diena ir sarežģīta. Nav ieteicams ieplānot jaunas procedūras. Labāk atlikt skaistumkopšanas plānus uz jauno mēness periodu. Obligāti ieplānojiet tuvākajā laikā spa-procedūras, mājas apstākļos vai salonos.

19. maijs, otrdiena – 2 Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu zvaigznājā. Šajā dienā ir ieteicams veikt stiprinošo masāžu. Ieejiet uzmundrināties dušā, kārtīgi sevi noslaukiet ar mitru dvieli. Veiciet arī vieglu masāžu. Diena ir perfekta fiziskām nodarbībām.

20. maijs, trešdiena – 3. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu un Vēža. Pirmajā dienas pusē kopiet rokas, uztaisiet parafīna vanniņu rokām vai palutiniet tās ar mitrinošu masku.  Manikīru šodien taisīt nav ieteicams. Un vēl atpūtieties un uzlādējiet enerģiju – daudz kas vēl ir priekšā.

21. maijs, ceturdiena – 4. Mēness diena. Augošs Mēness Vēža zvaigznājā. Ir laiks pāriet uz īpašo ādas kopšanas procedūru sejai. Pamēģiniet pašas jaunākās procedūras, maskas un krēmus – ticiet mums, āda drīzumā jūs iepriecinās. Neaizmirstiet arī par mitrinošām procedūrām, kā arī par aizsardzību pret sauli, izmantojot krēmus.

22 maijs, piektdiena – 5 Mēness diena. Augošs Mēness Vēža zvaigznājā. Mēness bez noteikta virziena, un tas nozīmē – nekādas sarežģītas procedūras ieplānot nevajadzētu! Turpinām kopt ādu, veicam mitrinošās procedūras. Neaizmirstam arī par pareizu ēšanu.

23. maijs, sestdiena – 6. Mēness diena. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Diena ideāla frizētavas apmeklēšanai. Matu griezums, kopšana – izvēlēties sev nepieciešamo procedūru un dodieties pie meistara. Turklāt neaizmirstiet pasargāt ādu un matus no UV stariem.

24. maijs, svētdiena – 7. Mēness diena.  Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Diena vēl joprojām ir labvēlīga frizētavas apmeklēšanai. Ja jūs nepaspējāt to izdarīt vakar, variet ieplānot šo vizīti šodien.

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment