Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (20.04-27.04)

20. aprīlis, pirmdiena – 3. Mēness diena. Augošs Mēness Vērša zvaigznājā. Jebkuri darbi, kas tiks uzsākti šodien, nenesīs iecerētos rezultātus, tādēļ ir nepieciešams turpināt jau iesāktos projektus un sagatavoties jauniem darbiem. Nevajadzētu šodien ieplānot kaut kādas nopietnās kosmētiskās procedūras, sevišķi, operācijas. Dodiet priekšroku procedūrām mājas apstākļos. 

21. aprīlis, otrdiena – 4. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu zvaigznājā. Izcils periods, lai turpinātu procedūras cīņā pret celulītu un izstaipījumiem. Ir svarīgi atcerēties, ka lai atbrīvotos no “apelsīna mizas” palīdzēs vien kompleksas procedūras. Fitnesa slodzes kombinējiet ar anti-celulīta procedūrām, masāžām. Pievērsiet uzmanību pārtikai. Vairāk ēdiet salātus, pievienojot ēdienreizēm, kā arī vairāk augļus. 

22. aprīlis, trešdiena – 5. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu zvaigznājā. Šajā dienā veiksmīgas būs procedūras roku kopšanai. Uztaisiet vanniņas, lai atbrīvotos no sausās ādas, var pašai uz sevis veikt refleksu punktu masāžu. Pievērsiet uzmanību tam, ka manikīrs šodien ir nelabvēlīgs. 

23. aprīlis, ceturdiena – 6. Mēness diena. Augošs Mēness Vēža zvaigznājā. Šodien sevišķi lielu uzmanību vajadzēs pievērst dekoltē zonai. Veiciet vieglu pīlingu, bet pēc tam uztaisiet masku no naturālajām sastāvdaļām. Nostiprināt krūšu muskuļus palīdzēs īpaši vingrinājumu – atspiešanās no grīdas vai no sola, kā arī vingrinājumi ar hantelēm. 

24. aprīlis, piektdiena – 6,7 Mēness dienas. Augošs Mēness Vēža zvaigznājā. Šodien var uztaisīt manikīru – tikai un vienīgi. Vizīti pie friziermeistara atlieciet uz citu dienu. Šodien aizliegts arī solārija apmeklējums. Tā kā labāk norobežoties ar procedūrām mājas apstākļos. 

26. aprīlis, sestdiena – 7,8 Mēness dienas. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Diena ideāla krāsošanām. Jā, arī frizētavas apmeklējums šodien būs veiksmīgs – jūs saņemsiet iecerēto rezultātu. 

27. aprīlis, svētdiena – 8,9 Mēness dienas. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Šī diena ir ideāla krāsošanām, matu griezumiem un matu kopšanai.  Tikai ar sarežģītām procedūrām vajadzētu nedaudz “piebremzēt”. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment