Kā iztīrīt zamšu, jeb zamšādu mājas apstākļos: noderīgi padomi

Kā iztīrīt zamšādu un zamšu

Kā iztīrīt zamšādu: Ko tik neatradīsi garderobes plauktos un uz pakaramajiem. Un visas daudzveidības starpā obligāti atradīsies dažas drēbes no zamša.

Parasti tie ir apavi, cimdi vai somiņas, tāpat sastopamas virsjakas, mēteļi, cepures. tas ir diezgan skaists un patīkams materiāls ar cēlu un bagātu izskatu. Parasti izstrādājumi no tā izskatās daudz labāk un efektīvāk nekā tādi paši modeļi no ādas. Bet ir viens “bet” . Zamšam nepieciešamas lielas rūpes, un ja tās nav- ātri zaudē savu ārējo izskatu.  Tad kam gatavoties , iegādājoties zamša izstrādājumu un kā to iztīrīt mājas apstākļos?

Par zamšu

Pirms jaunu apavu pārim piedevā pirkt daudzus kopšanas līdzekļus, vajadzētu noteikt kāds tieši zamšs izmantots šajā izstrādājumā. Tas var būt dabisks vai mākslīgs. Parasti tie stipri neatšķiras pēc sava ārējā izskata un pamata atšķirība ir materiāla izturībā. No tā arī būs atkarīgas jūsu tālākās darbības, kas attiecas uz kopšanu un tīrīšanu mājas apstākļos.

Atcerieties, ka zamšam nepatīk mitrums. Un parasti pirms noteikt pieejamās tīrīšanas metodes, izslēdziet visu, kura sastāvā ir slapjās tīrīšanas noteikums.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kas spēj redzēt nākotni sapnī!

Pēc kontakta ar ūdeni savas smalki pūkainās virsmas dēļ un spējas uzsūkt ūdeni, tas parasti uzbriest, bet pēc tam paliek ciets. Tādēļ iesaka izvēlēties zamšam tikai sauso tīrīšanu un pirms kaut kur iet, obligāti apstrādāt to ar speciālu ūdens atgrūdošu izsmidzināmu līdzekli.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kā tīrīt zamšu

Leave a Comment