Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (02.03.-08.03.)

2. marts, pirmdiena – 13. Mēness diena. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Diena labvēlīga ādas atjaunojošām procedūrām. Visi kosmētiskie līdzekļi šodien būs maksimāli efektīvi, steidzieties izmantot šo iespēju, ko sniedz Mēness fāze. Matu griezums šodien arī būs visai veiksmīgs. 

3. marts, otrdiena – 14. Mēness diena. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Šajā dienā Mēnesim nav noteikts virziens, tādēļ sarežģītas kosmētiskās procedūras ieplānot nevajadzētu. Rekomendējams dot priekšrocību skaistumkopšanas procedūrām mājas apstākļos. Maksimāli noderīgas šodien mājās būs barojošos un tonizējošās maskas sejai un ķermenim. Fitnesa-programmā šodien vajadzētu iekļaut vēdera un sēžamvietas vingrinājumus.

4. marts, trešdiena – 15. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu zvaigznājā. Mēness fāžu maiņu periodā rekomendējams atcelt visas sarežģītās kosmētiskās procedūras un saplānot atslābinošās procedūras, kā, piemēram, baseina, saunas vai pirts apmeklēšana. Dienas beigās veiciet meditācijas un jogas seansu. 

5. marts, ceturdiena – 16. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu zvaigznājā. Šodien maksimāli noderīgas procedūras būs masāža un kontrasta duša ķermeņa ādai. Pie ikdienišķās roku kopšanas var pielāgot arī nostiprinošas vanniņas nagiem, taču manikīrs šodien ir nelabvēlīgs. 

6. marts, piektdiena – 17. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu un Vēža zvaigznājā. Saglabājās bīstamā Mēness cikla ietekme jebkurām sarežģītām kosmētiskām procedūrām. Aktuāla šodien būs atslābinošās procedūras, kā, piemēram,  masāža vai relaksācijas seanss. Ja laika apstākļi ļauj, tad saplānojiet uz vakaru kādu pastaigu, būtu labi, ja vieta pastaigai atrodas netālu no skujkoku meža. Ja tomēr meža blakām nav, tad aizejiet uz parku vai arī pastaigājieties jūras vai ezera piekrastē. 

7. marts, sestdiena – 18. Mēness diena. Augošs Mēness Vēža zīmē. Rīta stundas nepiestāvēs priekš kosmētiskām procedūrām. Sagaidiet pusdienlaiku un dodieties uz salonu. Šodien var atbrīvoties no nevēlamiem matiem, taču matu griezums šodien būs neveiksmīgs. Fitnesa-programmā obligāti jāiekļauj izstaipīšanās un mugurkaula nostiprināšanas vingrinājumi. 

8. marts, svētdiena – 19. Mēness diena. Augošs Mēness Vēža zīmē. Pamodināt ādu no rīta palīdzēs attīrīts vai minerālais ūdens ar ledus kubiciņiem. Bet tiem, kuriem nav alerģija, var kubiciņus pagatavot no novārījumiem un garšaugiem: šiem mērķiem ideāli piestāv kumelītes, kalendula, salvijas vai liepziedi. Sejas ādu var palutināt ar barojošām maskām. Taču tie, kas apmeklē solārijus, vajadzētu šodien uztaisīt pārtraukumu – šī diena nepiestāv iedegumiem. Tāpat šodien nevajadzētu izmantot karstos priekšmetus matu kopšanai – tie tikai pasliktinās matu stāvokli, taču frizūra, kas tiks uztaisīti ar to palīdzību – ilgi nenoturēsies. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment