Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (11.05-17.05)

11. maijs, pirmdiena – 23. Mēness diena. Mēness Ūdensvīra zvaigznājā. Šodien ir grūta diena, tādēļ nekādas sarežģītas kosmētiskās procedūras, sevišķi operācijas, šajā dienā nav ieteicams. Tāpat šodien nevajadzētu apmeklēt fitnesa klubus. Taču, ja nevariet atteikties no nodarbībām, tad vienkārši izvēlieties pēc iespējas vieglākus vingrinājumus, bet vēl labāk būtu, ja fitnesu apmainīsiet pret pastaigu svaigā gaisā. 

12. maijs, otrdiena – 24. Mēness diena. Dilstošs Mēness Zivju zvaigznājā. Pirmajā dienas pusē joprojām saglabāsies nelabvēlīgās tendences, tādēļ sarežģītās procedūras pārlieciet uz otro dienas pusi. Matu nokrāsošanu un griezumu atlieciet uz citu dienu. Šodien variet nodarboties ar roku un kāju kopšanu, uztaisiet manikīru un pedikīru. 

13. maijs, trešdiena – 25. Mēness diena. Dilstošs Mēness Zivju zvaigznājā. Šajā dienā ieplānojiet nevēlamo matu likvidēšanas procedūras, uzacu korekciju. Parūpējieties par kāju veselību. Ja šajā dienā jūtat nogurumu, smaguma sajūtu kājās – tās ir pirmās varikozas pazīmes. Pakonsultējieties pie flebologa, lai izvairītos no apgrūtinājumiem. Neaizmirstiet regulāri apmeklēt kontrasta dušu, lai koptu jūsu kājiņas un uzturētu tās tonusā. 

14. maijs, ceturdiena – 26. Mēness diena. Dilstošs Mēness Auna zvaigznājā. Diena ir veiksmīga ādas un matu kopšanai mājas apstākļos. Toties skaistumkopšanas saloni šodien ir zem aizlieguma zīmes. Diena balstīta mierīga darba pildīšanai. Galvenais šodien – neiespringt. Katru stundu dariet pārtraukumu vismaz uz pāris minūtēm, lai atpūstos. Bet vakarā ieplānojiet pastaigu. 

15. maijs, piektdiena – 27. Mēness diena. Dilstošs Mēness Auna zvaigznājā. Turpinām cīnīties ar lieko svaru un celulītu. Neaizmirstiet, ka šis process ir ilgtermiņa un ir būtiski regulāri veikt nepieciešamās procedūras. Ievērojiet pareizu ēšanu, uzlabojiet fiziskās slodzes, pievērsiet vairāk uzmanības problemātiskām zonām ādas kopšanas laikā. 

16. maijs, sestdiena – 28. Mēness diena. Dilstošs Mēness Auna, Vērša zvaigznājos. Šajā dienā obligāti pierakstieties uz masāžas apmeklējumu. Taču dienu uzsāciet ar kontrasta dušas apmeklējumu, lai uzturētu savu organismu tonusā, taču pēc ūdens procedūrām rūpīgi noslaukiet ādu ar mitru dvieli. Pievērsiet īpašu uzmanību problemātiskām zonām. 

17. maijs, svētdiena – 29. Mēness diena. Dilstošs Mēness Vērša zīmē. Atpūtas diena! Atlieciet fitnesa nodarbības uz rītdienu, bet vislabāk būtu, ja jūs aiziesiet nelielā pastaigā uz mežu. Otrajā dienas pusē veltiet savu uzmanību ādai! Tagad tai ir vienkārši nepieciešamas barojošās un mitrinošās procedūras. Kad kopiet ādu, dodiet priekšroku naturāliem produktiem. 

 

Avots: passion.ru

Leave a Comment