Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (13.07-19.07) – kas kurā dienā jādara

13. jūlijs, pirmdiena – 27 Mēness diena. Dilstošs Mēness Dvīņu zvaigznājā. Jebkuras atjaunojošās procedūras sniegs maksimālāko labumu, tādēļ izmantojiet šo iespēju un veiciet visa organisma komplekso atjaunošanos. Vajadzētu veikt maigu zarnu un kunģa attīrīšanu, lai atbrīvotos no toksīniem. Kā arī ir nepieciešams aiziet uz saunu vai pirti. Mērenas fiziskās slodzes pastiprinās organisma attīrīšanās efektu. Diena ideāli piestāv sejas plastikai.

14. jūlijs, otrdiena – 28 Mēness diena. Dilstošs Mēness Vēža zvaigznājā. Šodien nav ieteicams taisīt sejas un krūšu plastiku. Nevajadzētu arī doties pie kosmetologa. Visus svarīgos darbus ir nepieciešams ieplānot uz pēcpusdienu. Diena var būt enerģiski sarežģītā priekš jums, tādēļ pacentieties biežāk atpūsties, vakarā vajadzētu nodarboties ar fitnesu vai arī pastaigāties parkā. 

15. jūlijs, trešdiena – 29. Mēness diena. Dilstošs Mēness Vēža zvaigznājā. Diena nav pārāk labvēlīga, tādēļ esiet pacietīga un centieties cīnīties ar stresu ar dažādu praktiku vai ar jums ierasto paņēmienu palīdzību. Vajadzētu arī veikt relaksācijas seansu. Pierakstīties pie kosmetologa šajā dienā nav ieteicams, labāk pievērsties kopšanai mājas apstākļos. 

16. jūlijs, ceturdiena – 1,2 Mēness dienas. Augošs Mēness Vēža un Lauvas zvaigznājos. Kopumā diena ir nelabvēlīga. Šajā periodā var ieplānot skaistumkopšanas procedūras uz nākamo Mēness periodu. Citus svarīgos darbus un procedūras parceliet uz nākamo dienu. 

17. jūlijs, piektdiena – 3. Mēness diena. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Iesākam mitrinošās un barojošās ādas procedūras, sevišķi efektīvas būs barojošās maskas. Sauļoties šodien nav ieteicams, ir iespējami apdegumi. Var pievērsties matu kopšanai, krāsošanai un matu griezumam. Taisīt pedikīru un manikīru labāk būtu dienas otrajā pusē. 

18. jūlijs, sestdiena – 4. Mēness diena. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Diena ideāli piestāv ādas un matu kopšanai mājas apstākļos. Procedūras salonos šodien nebūs veiksmīgas, tādēļ atlieciet tās uz labvēlīgāku periodu. Vizīti pie stomatologa labāk pārcelt uz nākamo nedēļu. 

19. jūlijs, svētdiena – 5. Mēness diena. Augošs Mēness Jaunavas zvaigznājā. Diena perfekti piestāv atjaunojošām procedūrām. Atvēliet pāris minūtes, lai izpētītu jaunās kosmetoloģijas metodes, iespējams, tieši šodien jūs varēsiet atrast to efektīvāko procedūru, lai atbrīvotos no problēmām, kas saistītas ar ādu.  

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment