Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (15.06-21.06) – kas kurā dienā jādara

 

15. jūnijs, pirmdiena – 28. Mēness diena. Dilstošs Mēness Dvīņu zvaigznājā. Pēc saspringti grūtas dienas vajadzētu obligāti atslābināties un uztaisīt sev. Pievērsiet īpašu uzmanību roku ādai: barojošās vanniņas un maskas palīdzēs tikt galā ar sausumu un neitralizēt negatīvo saules staru iedarbību uz ādu. 

16. jūnijs, pirmdiena – 29, 1 Mēness dienas. Mēness Dvīņu zvaigznājā. Pirmajā dienas pusē neieplānojiet neko svarīgu, dienas beigās situācija nostabilizēsies un drīkstēs sakārtot plānus nedēļai, kā arī visu Mēness mēnesi. 

17. jūnijs, trešdiena. 2. Mēness diena. Augošs Mēness Vēža zvaigznājā. Mēness cikla sākumu vislabāk būtu veltīt roku kopšanai. Neaizmirstiet kārtīgi mitrināt ādu visas dienas garumā. Vakara procedūrās obligāti iekļaujiet barojošo masku. Atlieciet  friziera un kosmetologa apmeklējumus. Veiksmīgas būs vien procedūras mājas apstākļos. 

18. jūnijs, ceturdiena – 3. Mēness diena. Augošs Mēness Vēža zvaigznājā. Jebkuras procedūras, kas tiks veiktas mājas apstākļos, būs noderīgas jūsu ādai, taču kosmetologa un friziera vizītes vajadzētu atlikt uz vairāk labvēlīgāku periodu. Lielisks laiks, lai atbrīvotos no pinnēm.  

19. jūnijs, piektdiena – 4. Mēness diena. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Šodien labvēlīga diena, lai apmeklētu frizieri. Drīkst arī veikt matu griezumus frizētavās, kā arī matu nokrāsošanu un audzēšanu. Vakarā pievērsiet uzmanību manikīram un pedikīram. 

20. jūnijs, sestdiena – 5. Mēness diena. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Veiksmīga diena, lai apmeklētu frizētavas. Mati pēc griezuma augs ātrāk. Jebkādas fitnesa slodzes šodien vajadzētu mazināt līdz minimumam – sargiet muguru un sirdi. 

21. jūnijs, svētdiena – 6. Mēness diena. Augošs Mēness Lauvas zīmē. Diena labvēlīga atpūtai, tādēļ nevajadzētu ieplānot jebkādas sarežģītās procedūras uz šo periodu. Noorganizējiet sev relaksācijas seansu, veiciet dažādus izstaipīšanās vingrinājumus. Dienu noslēdziet labāk ar mierīgu pastaigu dabā, bet vislabāk ūdenstilpes krastā. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment