Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (25.05-31.05)

25. maijs, pirmdiena – 7 un 8 Mēness dienas. Augošs Mēness Lauvas un Jaunavas zvaigznājos. Ne ļoti veiksmīga diena, tādēļ svarīgākās skaistumkopšanas procedūras ieplānot uz citu dienu. Var izmanot kādu mājas skaistumkopšanas recepti: uztaisīt masku ādai un matiem, vanniņas kājām un rokām. Treniņus šodien labāk atcelt. 

26. maijs, otrdiena – 8, 9 Mēness dienas. Augošs Mēness Jaunavas zvaigznājā. Diena veiksmīga salonu apmeklējumiem. Nepalaidiet garām iespēju izmantot labvēlīgo brīdi matu griezumam vai arī, lai ārstētu bojātus matus.  Turklāt jebkuras procedūras saistītas ar matiem būs veiksmīgas. Taču atbrīvoties no nevēlamiem matiem šodien nevajadzētu. 

27. maijs, trešdiena – 10. Mēness diena. Augošs Mēness Jaunavas zvaigznājā. Ja palaidāt garām iespēju izmantot labvēlīgo dienu matu griezumam, tad šodien to nedrīkst darīt. Taču matu kopšanas procedūras būs visai veiksmīgas šodien. 

28. maijs, ceturdiena – 10., 11. Mēness dienas. Augošs Mēness Svaru zvaigznājā. Ir laiks īpaši pievērst uzmanību sejas ādai. Pamēģiniet pašas jaunākās procedūras, maskas un krēmus – ticiet mums, āda drīzumā jūs iepriecinās. Neaizmirstiet par mitrinošām procedūrām, kā arī par drošību pret saules stariem (krēmi u.tml.). 

29. maijs, piektdiena – 11, 12 Mēness dienas. Augošs Mēness Svaru zvaigznājā. Mēness ir bez noteikta virziena, un tas nozīmē, ka nekādas sarežģītās kosmētiskās procedūras ieplānot nedrīkst! Turpinām kopt ādu, barojam, mitrinam un bagātinam to ar vitamīniem. Neaizmirstam par pareizu uzturu. 

30. maijs, sestdiena – 12., 13. Mēness dienas. Augošs Mēness Svaru un Skorpiona zvaigznājos. Diena ideāla, lai dotos uz frizētavu. Matu griezums, kopšana – izvēlieties sev tīkamāko procedūru un dodieties pie sava meistara. 

31. maijs, svētdiena – 13., 14. Mēness dienas. Augošs Mēness Skorpiona zīmē. Diena joprojām labvēlīga frizētavu apmeklējumiem. Ja jūs nepaspējāt to izdarīt vakar, tad variet ieplānot to uz šodienu. 

 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment