Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (29.06-05.07) – kas kurā dienā jādara

29. jūnijs, pirmdiena – 14. Mēness diena. Augošs Mēness Strēlnieka zvaigznājā. Izmantojiet izdevību, jo tuvojas dilstošs mēness cikls, lai uzsāktu notievēšanas procesu. Mēness dilst, bet liekais svars samazinās vēl ātrāk un bez īpašiem apgrūtinājumiem. Vienlaicīgi ar notievēšanas procesu ir vēlams pievērst uzmanību problemātiskām zonām. Iekļaujiet savā ikdienas ādas kopšanas grafikā anticelulīta masāžu.

30. jūnijs, otrdiena – 15. Mēness diena. Augošs Mēness  Strēlnieka zvaigznājā. Diena labvēlīga, lai turpinātu notievēšanas un anti-celulīta programmas. Neaizmirstiet par kontrasta dušām (ādas tonusa saglabāšanai), par anticelulīta masāžu un par parasto masāžu, kā arī par dažādiem vingrinājumiem, lai trenētu vēdera un gurnu muskuļus. 

1. jūlijs, trešdiena – 15. Mēness diena. Augošs Mēness Strēlnieka un Mežāža zvaigznājos. Diena labvēlīga ādas un matu kopšanai mājas apstākļos. Šajā periodā nevajadzētu veikt sarežģītās kosmētiskās procedūras un operācijas, tādēļ vizīti pie kosmetologa un friziera labāk atlikt. 

2. jūlijs, ceturdiena – 16. Mēness diena. Pilnmēness. Mēness Mežāža zvaigznājā. Diena ir saspringta un pat bīstama. Atskaties no salona apmeklēšanas, matu un ādas kopšana mājas apstākļos būs tas “zelta vidusceļš”. Izmantojot līdzekļus, lai koptu ādu, dodiet priekšroku vairāk naturālākiem kosmētiskiem produktiem. 

3. jūlijs, piektdiena – 17. Mēness diena. Dilstošs Mēness Mežāža un Ūdensvīra zvaigznājos. Šodien var droši eksperimentēt ar jauniem kosmētiskiem līdzekļiem, taisīt manikīru un pedikīru, kā arī uzaudzēt nagus un matus. Dodieties uz pludmali, taču neaizmirstiet savā pludmales somā ielikt pirms un pēc sauļošanās līdzekļus. Un ievērojiet vienkāršus nosacījumus, lai gūtu ideālu iedegumu – apmeklēt pludmali strikti līdz 11.00 un pēc 16.oo, bet pirms sauļošanās izmantojiet pīlingu, lai iedegums būtu līdzenāks.  

4. jūlijs, sestdiena – 18. Mēness diena. Dilstošs Mēness Ūdensvīra zvaigznājā. Diena ideāla jebkurām ūdens procedūrām. Aizejiet uz pludmali, apmeklējiet saunu vai pirti.. Diena ideāli piemērota attīrošām un atjaunojošām ādas procedūrām. Var taisīt tetovējumu un permanentu makijāžu, kā arī balināt zobus. 

5. jūlijs, svētdiena – 19. Mēness diena. Dilstošs Mēness Ūdensvīra un Zivju zvaigznājos. Diena piemērota mierīgajai atpūtai, tādēļ pacentieties kārtīgi atslābināties, dodot priekšroku pasīvai atpūtai, sevišķi dabā, pie ūdenstilpēm. Nekādas sarežģītās kosmētiskās operācijas veikt nav ieteicams, dodiet priekšroku ādas un matu kopšanai mājas apstākļos. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment